Oči pro pláč má v posledních dnech čerstvá babička Ivana Christová. V pondělí pohřbila kamarádku Eriku, již poznala před několika lety na onkologickém táboře. Dvaadvacetiletá žena prohrála boj s těžkou nemocí. S tragédií se Christová svěřila fanouškům na svém Facebooku.

„Na tvoje 23. narozeniny jsme tě, milovaná Eriko, doprovodili do nebíčka k Ježíšovi a andělům spolu s tvými blízkými, kamarády a lidmi, kteří tě tak moc milovali. Děkujeme ti, lásko naše, že jsi nám dovolila tě milovat a být s tebou, byla jsi darem, tvůj úsměv, tvoje radost ze života… Síla v tvém křehkém těle, které bojovalo dennodenně s velkou bolestí,“ rozloučila se dojemně s přítelkyní. K textu připojila několik společných fotografií a taktéž záběry z pohřbu.

„Znaly jsme se od tvých 9 let, 14 let jsme se setkávaly v našem onko-táboře Anjelik. Hodně jsi mě naučila, moc tě miluji. Navždy v tomto životě zůstane prázdné místo v naší duši a budeme na tebe vzpomínat s láskou, sluníčko naše milované,“ dodala truchlící modelka a na závěr projevila Eričině rodině tu nejupřímnější soustrast.

Ivana se už několik měsíců pyšní rolí babičky. Její dcera Daniela Zajíček Christová (27) v únoru na své narozeniny porodila vytouženou dceru Zoju.

VIDEO: První Miss Christovou po výhře vypískali! Ji ale zajímala jen jedna věc

Video
Video se připravuje ...

První Miss Christovou po výhře vypískali! Ji ale zajímala jen jedna věc Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
85 fotografií