Porod exotické krásky Moniky Leové, Blesk České Miss Earth pro rok 2013, nebyl zrovna idylický. Do porodnice nastávající maminka dorazila pozdě, a tak nedostala epidural, tedy lék na zmírnění porodních bolestí. „Bylo to těžký, fakt si člověk sáhne na dno,“ popisovala pro primácký pořad Showtime. „Možná to bylo i tím, že jsem rodila přes noc, malá potom lezla na svět v osm hodin ráno, a já jsem neměla vůbec sílu, energii a byla jsem unavená,“ líčila barvitě. Kromě toho miminko bylo pořádný cvalík – přestože porodní asistentka odhadovala váhu na 3,7 kilogramů, Mia měla 4,16 kilogramů.

Pro prvorodičku Moniku to tak rozhodně nebyl téměř bezbolestný porod jako vystřižený z učebnice, jakým se mohla pyšnit například zpěvačka z Verony Veronika Slatinská, dříve Stýblová (26). Bývalá moderátorka z FTV Prima ale měla naštěstí po boku svého manžela Martina Košína, který jí byl velkou oporou. „Drtila jsem mu ruku, kousala a škrábala,“ směje se nyní, s patřičným časovým odstupem.

„Mezi kontrakcemi mi dokonce říkala, že to druhý dítě adoptujeme,“ dodal s úsměvem její životní partner Martin, kterému Monika řekla své „ano“ v červnu 2018. Nyní to už tak Monika ovšem nevidí. „Myslím si, že na to člověk sice nezapomene, jenom prostě u toho druhýho si řekne, že to za to stálo,“ domnívá se modelka.

VIDEO: Monika Leová se vrátila na Primu! Co zprávařku přivedlo zpátky? 

Video
Video se připravuje ...

Monika Leová se vrátila na Primu! Co zprávařku přivedlo zpátky? Kateřina Štichová

Leová rovněž vysvětlila, proč společně s manželem pro dívenku vybrali zrovna jméno neobvyklé Mia. Svůdná tmavovláska, jíž to sluší i pouhých pár dní po porodu, si tak totiž nechávala říkat v dětství! „Já jsem neměla ráda, když mi lidi říkali Moniko, a tak jsem třeba na táboře byla Mia. A pak to prostě nějak přišlo, že byla jedním z favoritů na jméno. Kluka bychom pojmenovali jako Markuse, abychom byli celá rodina od M,“ objasnila záhadu dcerčina jména.

Nebude navíc jedinou Miou mezi dětmi tuzemských hvězd – tímto jménem se pyšní i dítko profesionální celebrity Agáty Hanychové (35).

Fotogalerie
59 fotografií