Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragédie na Nymbursku: Při čelní srážce zemřel muž, zraněno mělo být i dítě

Video se připravuje ...
Autor: rc - 
11. dubna 2021
18:46

Záchranáři v neděli odpoledne vyjížděli k obci Mcely na Nymbursku. Došlo tam ke srážce dvou aut, která dopadla tragicky. Při nehodě zemřel jeden člověk, další dva se zranili a byli převezeni do nemocnice. Na místě zasahovaly dva záchranářské vrtulníky! Zraněno při nehodě podle informací Blesk.cz mělo být i dítě.

Všechny záchranné složky zasahovaly krátce před 15. hodinou odpoledne u obce Mcely na Nymbursku. Došlo tam k čelní srážce aut! Nehoda měla tragické následky. Jeden muž utrpěl vážná zranění, kterým podlehl. Záchranáři už mu nemohli pomoci.

„Ženu se středně těžkým poraněním jsme převezli do hradecké nemocnice. Lehčí zranění utrpěl ještě jeden muž, kterého jsme k dovyšetření transportovali do nymburské nemocnice,“ uvedla pro zpravodajský web TN.cz mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová. Na místě zasahovali i hasiči, ovšem jak uvedla mluvčí Tereza Fliegerová pro výše zmíněný web, nikoho nemuseli vyprošťovat.

Podle informací Blesk.cz v jednom z vozidel neměli být lidé připoutáni bezpečnostními pásy a při nárazu vyletěli z vozu. Nicméně okolnosti nehody policie vyšetřuje. Na místě zasahovaly dva záchranářské vrtulníky a při nehodě mělo být zraněno i dítě!

VIDEO: Jak se chovat při dopravní nehodě

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání