Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Magda (†44) zemřela při nehodě s kolegou z práce: Manžel Erik je v šoku

Autor: VaB - 
11. dubna 2021
06:05

Při nehodě SUV zemřela na Slovensku Magdaléna (†44) a řidič Kristián (†46). Oba vyletěli z auta střechou, neměli šanci na přežití. Po Magdaléně zůstala dcera (17), manžel nechápe, co se stalo.

Magda se v sobotu vracela domů se svým kolegou Kristiánem. Oba pracovali v bageterii v Sládkovičově na Slovensku. „Když Maruška odcházela, tak se usmívala a byla milá, těšila se na rodinu,“ vzpomíná kolegyně pro web cas.sk.

O pár minut později ale došlo k tragédii. Mezi obcemi Jablonec a Budmerice došlo k nehodě, Kristián (†46) měl podle policie šlápnout na plyn, auto se pak stalo neovladatelným a vyletělo ze silnice, kde se několikrát přetočilo přes střechu.

„Řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze vozovky,“ informovala policie s tím, že vyšetřování nehody stále trvá. Podle slovenského webu dvojice z auta vyletěla ven střechou. Neměli tak šanci na přežití. 

Rodina se s tragédií těžko srovnává. Manžel Magdy Erik netuší, co se mohlo stát. Dcera Andrea (17) truchlí. „Nedokážu si vysvětlit, kam mohla jet. Je to, bohužel, i pro mě záhada,“ říká. „Milovala svou rodinu, byla vždy dobrosrdečná, nikdy neřekla ne. S dcerou měla vynikající vztah a nedokážu si představit, jak to teď mladá teenagerka zvládne,“ dodává zdrcený muž.

Stejně tak se se smrtí nedokážou srovnat ani kolegové a kamarádi. „Stále tomu nevěřím, že jsou oba pryč. Kristián byl dobrý řidič a je mi nesmírně líto obou rodin. Určitě nechtěl Magdalence ublížit,“ dodala. 

JohnyHD ( 11. dubna 2021 18:19 )

jeden z možných scénářů je, že buď v okamžiku orgasmu nebo když se zvedala, opřela se mu o nohu, takže nechtěně přidal plyn a bylo hotovo.

JohnyHD ( 11. dubna 2021 18:17 )

Nemá smysl pátrat, kam jeli nebo co v danou chvíli řešili, případně kde měla dotyčná hlavu. Je nad slunce jasné, že ti dva spolu něco měli a je pochopitelné, že manžel si to nechce přiznat. Ale až časem pomine první šok a smutek, začne uvažovat logicky a pak mu to bude jasné. Smutek vystřídá naštvání a možná i jisté zadostiučinění, že ho podváděla a navíc se to tak blbě profláklo, takže manžílkovi všichni projevují naoko soustrast, ale v skrytu je za paroháče.

nika70 ( 11. dubna 2021 14:42 )

Nechceš se rozvézt? Tak když tě nemůžu mít já, tak nikdo...

lynx ( 11. dubna 2021 13:19 )

Otázka pro záchranáře. Měl řidič kalhoty na svém místě? Ty dvě činnosti najednou totiž každý řidič nezvládne.

Huron ( 11. dubna 2021 12:30 )

Manžel nechápe kam jela,no přeci nikdy neřekla ne.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání