Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Policistu na Mělnicku srazil motorkář: Otevřená zlomenina obou nohou!

Autor: rc - 
11. dubna 2021
13:03

Nehoda se stala v neděli v Přívorech na Mělnicku. Při havárii byl zraněn policista, který v obci prováděl měření rychlosti. Strážce zákona měl srazit projíždějící řidič (45) na motorce! Na místě zasahoval záchranářský vrtulník.

Vrtulník v neděli zasahoval v obci Přívory na Mělnicku. Při nehodě tam byl zraněn službu vykonávající policista, který v obci prováděl měření rychlosti. Strážce zákona měl srazit řidič na motorce. Policista utrpěl vážná zranění a byl převezen do nemocnice.

„Policista utrpěl oboustrannou otevřenou zlomeninu dolních končetin. Byla nutná intenzivní lékařská péče, byly mu zajištěny dýchací cesty a byl připojen k umělé plicní ventilaci,“ uvedla pro Blesk.cz mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová s tím, že byl následně letecky převezen do pražské Ústřední vojenské nemocnice.

Do nemocnice byl převezen i motorkář, které utrpěl zhmoždění ramene. Mluvčí policistů Pavel Truxa pro Blesk.cz uvedl, že u motorkáře byla provedena dechová zkouška. „Prováděna byla zkouška na alkohol a byla negativní. Okolnosti nehody jsou předmětem vyšetřování,“ uvedl mluvčí.

VIDEO: Jak se chovat na místě dopravní nehody?

illenne ( 11. dubna 2021 20:09 )

To musel ten motorkář jet v obci hodně velkou rychlostí, když má policista na obou dolních končetinách otevřené zlomeniny a byla nutná intenzivní péče včetně nutnosti plicní ventilace. A pochybuji, že mu skočil do jízdní dráhy.

krtek. ( 11. dubna 2021 17:37 )

to je jak zastavovali auto na dálnici způsobem , že mu jeden sebevrah v uniformě skočil pod kola, ono asi auto jedoucí 130km/h při pohledu na uniformu zastaví na fleku...

a-z- ( 11. dubna 2021 15:20 )

Policajt vyskočil ze škarpy a starej se.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání