Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pejska drželi na řetězu, dokud mu nezarostl do masa! Za jeho krutou smrt policie stíhá Lucii D.

Autor: jel - 
8. března 2021
22:16

Pejska ve strašném stavu nalezli začátkem února v obci Nitra nad Ipľom nedaleko města Lučenec na Slovensku. Nebohý mazlíček byl několik měsíců připoután řetězem, který mu způsobil velká zranění. Následně ho majitelka poslala zemřít. Veterinářům se bohužel psa už zachránit nepodařilo. Policie nyní vznesla proti Lucii D. obvinění.

O tom, že Lucie D. byla obviněna z trestného činu týrání zvířat, informovala na svém facebookovém profilu banskobystrická policie. „Minimálně od října 2020 týrala psa tím, že ho držela přivázaného na provaze, který měl kříženec střední velikosti zaříznut hluboko do kůže a svaloviny krku,“ napsali s tím, že v případě, že se prokáže vina, hrozí obviněné až tři roky ve vězení.

Mazlíček údajně patřil partnerovi Lucie, který však nastoupil k výkonu trestu. Obviněná se pak nedokázala sama starat o čtyři malé děti, domácnost a zvíře. Pejskovi podle vlastních slov nosila pouze jídlo a nevšimla si, že je něco špatně. „Sekám dříví, všechno dělám sama. Dala jsem mu najíst a šla jsem pryč. Neprohlížela jsem si ho, protože jsem neměla čas,“ uvedla dříve s tím, že později psa litovala, ale na veterinární péči neměla peníze, a tak ho pustila, aby odešel zemřít.

Podle majitelky útulku v Lučenci Kataríny Ferenczové mělo zvíře řetěz zaříznutý v krku asi dva centimetry, zvětšily se mu kvůli tomu uzliny a nemohl polykat. „Zaříznutí psovi způsobilo komprimaci žil na krku, přičemž docházelo k nedokrvení a vzniku edému podkoží krku a hlavy a následné hypoxii organismu,“ napsala k tomu policie.

Případ pobouřil velké množství lidí na sociálních sítích, kteří nedokázali pochopit, jak může někdo takto se zvířaty zacházet. „Doufám, že ne podmíněně, ale natvrdo. Ať se konečně dostane spravedlnost všude tam, kde je třeba. Ať zkusí milá paní s provazem utaženým kolem krku aspoň hodinu vegetovat,“ uvedla Andrea. „Jak tohle někdo může udělat? Mně by puklo žalem srdce, kdybych ublížil zvířeti,“ dodal Petr.

Video  Oteklá hlava, řetěz zaříznutý do krku a zapáchající hnisavá rána. Pejska našli ve zbídačeném stavu.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Evka4 ( 10. března 2021 15:13 )

Ramita:
Uschi:
Řečeno vše, nemám skoro co dodat. Mám vedle sebe cikánskou samoživitelku s 5 dětmi. Chlapi se u ní střídají, jak figurky na orloji. Ještě jsem ji neviděla bez cigarety, ale také ne s nákupem. Leda tak s pytlem s 30 rohlíky.Občas nějaký amant přinese pizzu a obal hodí za dveře. Chodbu zásadně neuklízí, ale bordel dělají i s jejich návštěvami. Žádná vláda za 30 let do tohoto problému nepíchla. Takováto ženština se má mnohem lépe, než pracující manželé s dvěma dětmi.

Ramita ( 9. března 2021 21:05 )

Takže ta cig.... je na sociálních dávkách s celou svojí rodinou, takže dost slušný prachy. Na cigára a alkohol to prachy máj, ale aby si koupila antikoncepci a přestali vysávat stát tak to ne. Ty blbci pracující jim to přeci zaplatí.
A neměla čas na pejska, vždyť je celý dny doma s děckama tak neměla čas 5 minut aby se postarala o psa! Doufám, že bude trpět jako ten pejsek, protože karma to tak nenechá!!! Je to lidský odpad a jako s odpadem by se s nimi mělo zacházet! Slušní a soucitní lidé toto nedělají!
Mnau1 a Nemocna mají 100% pravdu!

naidka ( 9. března 2021 13:33 )

naidka ( 9. března 2021 13:33 )

Potrestat někoho ze slovenských špinavých cigánských osad? To se ještě nikomu nepodařilo. Jsou to asociálové, nemají žádné cítění ani svědomí.

Mnau1 ( 9. března 2021 08:27 )

Za cela leta se neintegrovali. Pohled z dronu na ciganske vesnice nahani husi kuzi, jak jsou obri a jak se rozpinaji. Porad se mluvi, jak je planeta prelidnena a k cemu jsou obcane, kteri zdimaji soc.system, decka nechodi do skoly, 80 proc.incest, nechodi do zamestnani, kriminalita...Kdy uz tamni vlada zacne delat poradne svou praci, delat poradky s temito obcany, kteri nejsou prinosem pro spolecnost a do spolecneho rance nicim neprispivaji. Pes na retezu, kabelu nebo provaze je specialita Slovaku, pritom se o tom neustale mluvi. Nechapu mentalitu tech lidi, ze kazdy chce mit uvazaneho psa na kratkem provaze nebo retezu, bez pristresku, jidla a vody. Kdy uz jim vlada da stopku v,,chovani" a mnozeni zvirat. Ze zakonodarci podporuji tyto zbytecne obcany je vysmech pro ty slusne, kteri dodrzuji zakony. Doufam, ze baba pujde sedet, ale je to spis me zbozne prani, podle toho, jak brecela a litovala se, ze ma ctyri deti a je na vse sama.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání