Téměř dva miliony lidí podepsalo petici proti účasti Heardové v pokračování filmu Aquaman, ve kterém zazářila v roce 2018. Jejich prosby byly – ačkoliv ze zcela jiného důvodu, než o jaký je opírají v petici – vyslyšeny. Zahraniční média informovala o rozhodnutí režiséra Jamese Wana přeobsadit její roli, důvodem má být porušení smlouvy.

Heardová podle australského serveru Sausage Roll porušila doložku o zdraví a fyzické kondici. „Heardová neprošla fyzickou prohlídkou. Přibrala a je ve strašné kondici. Ve smlouvě má klauzuli, podle které musí být před a během natáčení ve formě,“ prozradil nejmenovaný zdroj. Kdo se má role milenky Aquamana ujmout, není v tu chvíli jisté. V kuloárech se však hojně spekuluje o Emilii Clarkové (34) z Hry o trůny.

Video: Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video
Video se připravuje ...

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala? Bára Horáková, Lukáš Červený

Blondýna v listopadu loňského roku uspěla se svou žalobou proti Deppovi, kterého obvinila z domácího násilí. Londýnský soud uznal, že Pirát z Karibiku Amber fyzicky týral a zbil minimálně ve dvanácti případech. Depp poté zažaloval deník The Sun o 50 milionů dolarů za to, že ho nazval násilníkem.

Soud ovšem jeho žalobu smetl ze stolu s tím, že to bylo tvrzení „ve své podstatě pravdivé“. Herec v důsledku toho ztratil možnost zopakovat si roli černokněžníka Grindelwalda v pentalogie Fantastická zvířata a kde je najít. Jeho fanoušci tak nyní mají alespoň malinkatý pocit zadostiučinění a svorně věří, že Hollywood konečně prozřel.

VIDEO: Drdol podle Amber Heardové: Inspirace pro účes na ples!

Video
Video se připravuje ...

Drdol podle Amber Heardové: Inspirace pro účes na ples! David Hanuš

Fotogalerie
86 fotografií