Do sňatku s badmintonistou si bývalá biatlonová královna Gabriela Soukalová před pěti lety nenechala od nikoho mluvit a svému exmanželovi slepě důvěřovala. Dnes lituje. „Postupem času jsem začala mít čím dál víc pochybností o odtoku mých finančních prostředků na účty mého exmanžela a také do našich investic, ze kterých jsem už nikdy neviděla ani korunu,“ svěřila minulý týden v rozhovoru pro Blesk.

Jak by se jí teď hodila předmanželská smlouva, kterou v roce 2016 chystala... „V momentu, kdy jsem s takovou smlouvou přišla, se Petr nejprve několikrát omlouval ze schůzek s právníkem z různých malicherných důvodů a nakonec doma brečel, že nás chci rozdělovat, a to jsme se ještě nevzali,“ popsala zrzka pro iDnes.cz. „Vždycky věděl, jak to na mě nahrát, abych mu věřila,“ dodává zklamaně primácká moderátorka pořadu Showtime, že stačilo pár slz a citový nátlak, který prý využíval už v předchozím vztahu s Lucií Šilhánovou (39), mu vyšel i v tomto případě.

VIDEO: Gabriela Soukalová v NOVÉM DNI oznámila, že je těhotná!

Video
Video se připravuje ...

Gabriela Soukalová v NOVÉM DNI oznámila, že je těhotná! FTV Prima

Jak situaci vidí Koukal, se Blesk opakovaně snažil zjistit, odpovědí na dotazy se ale nedočkal. Nicméně jeho manipulátorské praktiky velmi podobně vylíčila i jeho bývalá přítelkyně Šilhánová. „Brečel přede mnou vždy a často používal sebelítost jako zbraň. Párkrát přišla sebemrskačská zpráva o tom, jak obdivuje lidi, jako jsem já, kteří ostatním neubližují a můžou se na sebe každý den podívat do zrcadla,“ líčila moderátorka ve zpovědi na webu Bezfrazí.cz. „Hodně hrál na city, ve finále byl přitom spokojený a jen se mnou manipuloval.“

Soukalová kvůli majetkovým nesrovnalostem najala odborníky, kteří provedli audit, a celou záležitost předala svému právníkovi. Ten dal Koukalovi poslední šanci vrátit Gábině, co jí patří. „V úterý jsem předal předžalobní výzvu a odpověď jsem zatím od protistrany nedostal. Pokud se nevyjádří, věc předáme soudu,“ řekl Blesku advokát JUDr. Jaroslav Ortman.

VIDEO: Gabriela Koukalová v 7 pádech Honzy Dědka: Rozvod bych nikomu nepřála, ale nejde o život!

Video
Video se připravuje ...

Gabriela Koukalová 7 pádech Honzy Dědka: Rozvod bych nikomu nepřála, ale nejde o život! FTV Prima

Fotogalerie
54 fotografií