Krásná, úspěšná v podnikání se zálibou ve zdravé stravě. V osobním životě se však podnikatelce Zuzaně Drnek nedařilo. Soud obě dcery svěřil do péče manžela a ona zasvětila svůj život boji o jejich opětovné získání zpět do péče. Navíc její podnikání utrpělo velkou ránu, kvůli vládním nařízením. Tlak neustála a spáchala sebevraždu tím, že se ve fitness studiu oběsila!

„Je to strašné, ten boj o děti, zavřené podnikání kvůli vládním omezením a do toho problém v soukromém životě. Tak zbytečná smrt to je! Nechápu, proč si neřekla o pomoc. Proč něco takového udělala,“ běduje Zuzanin kamarád. V pátek odpoledne ji mrtvou našel jeden ze zaměstnanců a přivolal pomoc, koroner však na místě konstatoval smrt!

Přišla o dcery!

Blondýnka zazářila v pořadu Prostřeno, kde ukázala, že i zdravá strava může být chutná. V roce 2016 ho vyhrála a podruhé se vrátila loni v říjnu do speciálu složeného z vítězů. Tam Zuzana Drnek sice nevyhrála, ale odhalila, jak se jí během několika let život převrátil naruby! „Od porodu druhé dcery jsem od manžela a rozvádíme se,“ přiznala spolusoutěžícím.

Dokonce jim prozradila své největší trápení. „Jednou jsem si dala v kanceláři víc alkoholu a opila se, manžel ráno přijel, zavolal policii a oni mi naměřili víc promile a sebrali mi děti,“ postěžovala si ostatním smutně. Sociální sítě však plnila svým bojem o děti a stížnostmi na náš právní systém.

Boj s démonem!

Nejspíše i to byl důvod, proč mladá trenérka vyhledávaná celebritami zvolila definitivní řešení! „Byla to moc skvělá holka, ale často hledala útěchu na dně skleničky. Její sebevražda musel být zkrat, jinak si to neumím vysvětlit. Nedávala žádné varovné signály, podle kterých by bylo poznat, že plánuje svůj vlastní odchod z tohoto světa,“ pronesl Zuzanin kamarád, kterého její odchod zdrtil. Po mladé ženě tu zůstaly dvě dcery, které už svoji maminku nikdy neuvidí.

Policie bere ohledy

„Kriminalisté třetího policejního obvodu prověřují okolnosti tragického úmrtí, ke kterému došlo v jednom z objektů v Českomoravské ulici. Podle prvotních informací zjištěných na místě události nestojí za smrtí cizí zavinění. S ohledem na rodinné příslušníky se nebudeme k celé věci dále vyjadřovat,“ prohlásil mluvčí pražské policie Jan Rybanský.

Video: VIP Prostřeno: Nebezpečné flambování!

Video
Video se připravuje ...

VIP Prostřeno: Nebezpečné flambování! 

Šokovaná Slováčková

„Zuzana patřila mezi vyhledávané trenérky, a ve svém oboru patřila mezi špičku. Vždy byla moc milá, přála mi do nového roku. Nemůžu uvěřit, že něco takového udělala. Je mi to moc líto, měla jsem jí ráda,“ okomentovala Anička Slováčková zprávu o trenérčině smrti.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

VIDEO: VIP Prostřeno: Zdeňka Pohlreichová líčí seznámení s manželem!

Video
Video se připravuje ...

VIP Prostřeno: Zdeňka Pohlreichová líčí seznámení s manželem! 

Fotogalerie
18 fotografií