Krásná zakladatelka stejnojmenné nadace dlouho tajila, zda má pod srdíčkem chlapečka, nebo holčičku. Informaci nesdělila ani pod nátlakem fanoušků, který s blížícím se porodem sílil. Veronika Kašáková se nyní nachází v devátém měsíci těhotenství a děťátka se nemůže dočkat.

Tutlat pohlaví až do slavnostního přivítání na svět prostřednictvím fotografie na sociálních sítích ale už jaksi nedokázala vydržet, a tak jen pár týdnů před porodem vyšla s pravdou na povrch.

Video: Nevěsta na útěku? Těhotná misska z děcáku Kašáková podruhé zrušila svatbu!

Video
Video se připravuje ...

Nevěsta na útěku? Těhotná misska z děcáku Kašáková podruhé zrušila svatbu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Jen jsme vám chtěli ještě oznámit, že čekáme chlapečka. A mooooooc se na něj těšíme,“ napsala půvabná blondýnka k fotografii s bříškem. Početné gratulace od fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat. Mnozí stále žasli, že i v poslední fázi těhotenství vypadá naprosto perfektně.

Průběh těhotenství Veronika neměla jednoduchý. V šestém měsíci se nakazila koronavirem, který ji i snoubence Milana připoutal k posteli. „Když se vás to dotkne takhle z blízka, není to žádná legrace, jako stoprocentně žádná nemoc,“ přiznala tehdy modelka. Po uzdravení odletěli na poslední dovolenou ve dvou na Maledivy, ta se ale proměnila ve zlý sen. Z malé oděrky o korál se jejímu snoubenci rozjela infekce v noze a Veronice na ústech přistál velký opar.

VIDEO: Veronika Kašáková si zahrála ve videoklipu Nechtěná Sebastienů. Pocit, který prožívám celý život, říká modelka! 

Video
Video se připravuje ...

Veronika Kašáková si zahrála ve videoklipu Nechtěná Sebastienů. Pocit, který prožívám celý život, říká modelka! Youtube.cz

Fotogalerie
61 fotografií