Focení, při kterém kdejaký chlap nevěděl, kam s očima, vznikalo v redakčním ateliéru – a ačkoliv to na smyslných snímcích není na první pohled poznat, fotilo se za přísných hygienických opatření.

Jako první předstoupila před fotoaparát dvorního fotografa našeho magazínu Jana Tůmy (49) Bára Mottlová. Kdo by uvěřil tomu, že je v současnosti nezadaná? Lépe nikdy nevypadala! Svého andílka si náležitě vychutnala. „Na focení jsem se moc těšila, nejsem stydlivý typ, tak jsem se dneska odvázala a myslím si, že se to fotografovi Honzovi Tůmovi moc povedlo,“ prohlásila s tím, že si nyní singl život moc užívá.

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

S novým poprsím

Dýdžejka Andrea Pomeje byla rovněž ve svém živlu. „Mám nová prsa a myslím si, že se povedla. Jsem ráda, že jsem to dneska mohla ukázat. Tyhle fotky mě bavily, protože na nich mohu působit přirozeně. A díky dobrému týmu kolem mě, jsem se vůbec nestyděla,“ přiznává Andrea, která plánuje s partnerem Petrem Plačkem (39) druhého potomka.

Konečně bílý

Čerstvě rozvedená Agáta Prachařová (35) chtěla původně na fotkách působit konzervativně, ale potom se odvázala a výsledek je… fantastický! „Focení pro Blesk magazín mám ráda, i když to byla rychlovka. Mám kratší vlasy, tak s tím není tolik práce. Fotky jsou sexy a já jsem na nich poprvé jako krásný bílý klasický anděl,“ zasnila se Agáta, která je díky novému účesu ještě o něco podobnější své mamince, herečce Veronice Žilkové (59).

7 sexy andělů už zítra v Blesk tv MAGAZÍNU!

A dále najdete: „Na Evu se v televizi zatím dívat nedokážu,“ říká Jan Kolomazník v dojemném vzpomínání na svoji manželku, zpěvačku Evu Pilarovou (†80).

VIDEO: Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mně mladý kluci!
Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mě mladý kluci! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
72 fotografií