Sexbomba od vedle se po rozchodu s Mužem roku Josefem Kůrkou nedrží na uzdě. Před lockdownem vystavovala své přednosti na odiv na každé párty, kam byla pozvaná, a ačkoliv jí sex podle vlastních slov nechybí, po řadě otázek a odpovědí na instagramu s tematikou intimností to působí, že minimálně chutě přetrvávají.

Tak například na otázku, zda má ráda orální sex, Bára přiznala, že ji to baví, splňuje-li chlap určitá kritéria: „Musíte nás fakt brát, pak to vyžadujeme. Ženské musí chlap chutnat, a to nemyslím samotný happyend… Voňavej, nebo alespoň umytej chlap, kterému všude netrčí dlouhý chlupy, kterej umí ženskou rozhicovat, si určitě přijde na svý,“ poučila pány.

VIDEO: Herečka Barbora Mottlová s prací za kasou nesekla! Co ji k tomu vede?

Video
Video se připravuje ...

Herečka Barbora Mottlová s prací za kasou nesekla! Co ji k tomu vede? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Také se netajila svou oblíbenou sexuální polohou. „V posteli se nebráním žádným vášním, jsem-li ten dole,“ uvedla otevřeně. Špatný sex by ale znovu nezopakovala. Proč taky, že? Co se týče rajcovního prádélka a podvazků, Bára to sice miluje, její partneři ovšem nikoliv. „Vždycky to bylo hned dole,“ nechala se slyšet.

Na věku jí nezáleží a klidně půjde i do zajíčka. Ostatně, Kůrka byl o pár let mladší než ona. Mnohem důležitější než datum narození je ale podle půvabné playmate povaha a chování. Muž by měl být vyzrálý, zábavný, upřímný, neměl by tlačit na pilu a zbytečně se naparovat - pokora je prý daleko přitažlivější.

Mladší obdivovatele s žádostí o rande, ba dokonce o jednorázovku, však okamžitě odpálkovala. Není totiž žádná houska na krámě a momentálně by se ráda věnovala sobě. „A rozhodně se nechci vůbec vázat,“ dodala.

VIDEO: 7 pádů Honzy Dědka: Kolik si Mottlová vydělala za pokladnou v supermarketu?

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka: Kolik si Mottlová vydělala za pokladnou v supermarketu? FTV Prima

Fotogalerie
86 fotografií