Bobříka odvahy si Mottlová vysloužila za zdolání jednoho z největších osobních strachů – koupačky v nechlorované vodě. „Rozhodla jsem se, že překročím neskutečným a obrovským krokem svou komfortní zónu a půjdu se koupat,“ oznámila Bára z břehu Vltavy. „Já, která se bojím bičíkovců, bakterií a do přírodní vody nevlezu, i když je venku 36 stupňů plus,“ pokračovala.

VIDEO: 7 pádů Honzy Dědka: Kolik si Mottlová vydělala za pokladnou v supermaketu?

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka: Kolik si Mottlová vydělala za pokladnou v supermaketu? FTV Prima

O pár chvil později se fanouškům na instagramu ukázala v jednodílných pruhovaných plavkách s velkým myšákem Mickeym a s telefonem v ruce. A pak už vyrazila do 12stupňové Vltavy. Sotva kotníky ponořila pod hladinu, prostoupil jí chlad. Ostatní otužilci ji nabádali, aby do vody vlezla co nejrychleji.

Video: Barbora Mottlová nezklamala. Ukázala ňadra v rafinovaném modelu! 

Video
Video se připravuje ...

Barbora Mottlová nezklamala. Ukázala ňadra v rafinovaném modelu! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Do pr*ele, do pr*ele,“ nadávala Mottlová při každém kroku vpřed. Aby si na ledový šok co nejrychleji zvykla, poslechla rady zkušenějších a ponořila se po prsa. „Umírám! Ty vole, to je zima!“ třásla se herečka a playmate. „Prý to musím minutu vydržet a pak mi bude krásně,“ dodala, zatímco si klepala na čelo.

Po minutě už byla Bára na břehu, omotaná v ručníku, a sledovala, jak se jiní otužilci nadále louhují v ledových vodách a někteří dokonce plavou. „To mě třeba čeká příště,“ řekla nepříliš odhodlaně.

VIDEO: Herečka Barbora Mottlová s prací za kasou nesekla! Co jí k tomu vede? 

Bára Mottlová a Josef Kůrka
Autor: Robert Klejch

Video
Video se připravuje ...

Herečka Barbora Mottlová s prací za kasou nesekla! Co jí k tomu vede? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
86 fotografií