To je rozhodně vidno z aktuálních snímků dcery hollywoodských herců. Na nich dospívající Suri Cruiseová venčí v ulicích New Yorku dva malé psíky. Ty děvče stylově obléklo - jednoho do modrého psího oblečku a druhou fenku pěkně do růžové barvy. 

VIDEO: Tom Cruise je i v Mission: Impossible - Fallout nezastavitelný a skvělý! 

Video
Video se připravuje ...

Tom Cruise je i v Mission: Impossible - Fallout nezastavitelný a skvělý! Od 2. srpna 2018 i v českých kinech. • TRAILER a film o filmu. CinemArt, INT

Na procházku se svými psími parťáky zvolila Suri modré džíny, světlý svetřík a pestrobarevné tenisky s květinovým potiskem. Kromě venčení pak stihla jako správný teenager vyřídit i řadu telefonátů.

Suri Cruiseová se narodila v dubnu roku 2006, půl roku nato její slavní rodiče vstoupili do svazku manželského. Soužití ale nebylo šťastné a v roce 2012 Katie Holmesová požádala o rozvod. Před Tomem Cruisem a vlivem scientologické církve se pak uchýlila do New Yorku. Společnou dceru samozřejmě vzala s sebou. Od té doby tam obě společně žijí a táta Tom, zdá se, dceru, která sešla z cesty jeho víry, nepostrádá.     

VIDEO: Herec Tom Cruise na svatebním večírku předvedl své taneční umění

Video
Video se připravuje ...

Herec Tom Cruise na svatebním večírku předvedl své taneční umění Youtube.com

Fotogalerie
37 fotografií