O skonu své sestry se Jamie Foxx, jenž nějaký čas randil s herečkou Katie Holmesovou (41), rozepsal na sociální síti. „Moje srdce se rozpadlo na milion kousků. Má krásná a milující sestra DeOndra je v procesu proměny. Prochází proměnou, protože vždycky bude naživu. Každý, kdo znal moji sestřičku, věděl, že v sobě měla jasné světlo. Ani nevím, kolikrát jsme měli doma večírky a ona si pro sebe vždycky při tanci ukradla celou show… Vím, že teď už tančí v nebi a má svoje křídla…“ dojal se na instagramu herec, jenž zároveň sdílel DeOndřiny fotky.

Jamie vždy tvrdil, že na něj DeOndra měla velmi pozitivní vliv a díky ní se držel nohama pevně na zemi. „Naučila mě skutečně žít,“ tvrdil v roce 2018 v rozhovoru pro Dateline NBC herec, jenž měl kromě Deondry ještě jednu sestru, Deidru. „Někdy se nechám unést vším tím pozlátkem okolo. Například tu a tam přemýšlím, jestli má moje auto tu správnou barvu… Pak se ale podívám na tuhle dívku a uvědomím si, že chci jen žít, tančit a milovat, tak jako ona. Jen díky ní vím, co je život.“

VIDEO: Katie Holmes má nového přítele, herce a zpěváka Jamieho Foxxe.

Video
Video se připravuje ...

Katie Holmes má nového přítele, herce a zpěváka Jamieho Foxxe. youtube.com/EasyTech/BPŽ

„Přestože je moje bolest obrovská, i tak se musím usmívat, když si vybavím všechny společné vzpomínky, které mi tu zanechala... DeOndro, zůstala mi po tobě díra v srdci. Naše rodina je teď rozbitá, ale dáme se dohromady díky tvé lásce. A vy ostatní, prosím, myslete na nás ve svých modlitbách,“ dodal zničený Foxx. Jeho o šestnáct let mladší sestra přišla na svět s Downovým syndromem, její postižení ji však nijak neomezovalo. Spíše naopak, dokázala ho naplno využít.

Šířila osvětu ohledně své nemoci a získala za to i několik ocenění. V roce 2011 byla dokonce jmenována velvyslankyní nadace Global Down Syndrome Foundation. „Společnost Global ztratila svou talentovanou, inteligentní, temperamentní, krásnou, laskavou, pečlivou, čistou a oddanou DeOndru Dixonovou. Naše komunita v ní tak přišla o maják naděje, skutečnou vůdkyni a vzor, jelikož jejím cílem bylo vždy pomáhat druhým,“ napsala nadace na své oficiální stránce. DeOndra se rovněž pravidelně účastnila Speciálních olympiád, v nichž vyhrála několik medailí.

Fotogalerie
21 fotografií