Konečně je zase šťastná. I když to už je asi mnohem déle. Nesměla o tom však mluvit. Když se Katie Holmes rozváděla s Tomem Cruisem a bojovala o svůj podíl z 275 milionů liber (7,7 miliard korun), údajně musela podepsat smlouvu o zákazu mluvit o jejich vztahu, rozvodu nebo partnerském životě po dobu pěti let. 

„Může randit, ale nesmí to dělat veřejně a nesmí žádného z jejích partnerů pustit k dceři Suri,“ uvedl zdroj z okolí Cruise a Holmes. Podepsání dohody se ale herečce vyplatilo. Tím, že se smlouvou souhlasila, dostala 3,6 milionu liber (cca 1 miliarda korun) pro svoji dceru Suri a 3,8 milionu liber pro sebe. Dále získala za každý rok manželství další dva miliony do fondu pro dceru Suri. Cruise s Katie byli svoji pět let. S tímto Katie pomohl její otec právník, který nechal zapsat do dokumentů také to, že se Suri nestane členkou Scientologické církve, které je Tom členem. Navíc dceru dostala do výhradní péče a Tom s ní nemluvil ani ji neviděl tři roky.

Nyní tato lhůta uplynula a Katie nelenila, vyšla s pravdou ven a ukázala, s kým randí. Ruku v ruce se po pláži procházela s kolegou z herecké branže Jamiem Foxxem. S tím podle tajných zdrojů randí už kolem čtyř let. Až teď ale našla odvahu poskytnout veřejnosti důkaz.

Video
Video se připravuje ...

Herec Tom Cruise na svatebním večírku předvedl své taneční umění. Youtube.com

Katie se s Jamiem Foxxem setkala už v roce 2006. Jamie s Cruisem spolupracovali na filmu Collateral v roce 2004. Jamie a Katie dlouho zapírali, že spolu něco mají, i když byla Holmes viděna v klobouku, když utíkala k němu na hotel. Vždy se označovali za přátele. A Katie s novináři na toto téma vůbec nemluvila. „Nemám nic, co bych vám k tomu řekla,“ odpovídala běžně. Nakonec se však pár dočkal a jejich láska konečně mohla spatřit světlo světa.

Fotogalerie
26 fotografií