Po celou dobu se snažil, aby se covidem nenakazil právě kvůli těhotenství Petry, ale nakonec tomu stejně neunikl. „Jo, chytli jsme taky koviďáka. A to hned všichni tři. Já i děti. Jedem v karanténě několikátý den. Peťka je naštěstí pár dní před porodem v pořádku. Zatím. Čekají ji další testy. Nebydlí teď s námi. Je jinde a nám se moc stýská,“ oznámil na sociální síti Roman Vojtek.

„Já to čapnul od dětí, které, jak jsme zjistili, se bohužel nakazily kvůli nezodpovědnosti a laxnímu přístupu. Máme nouzový stav, všichni víme, co to znamená a obnáší, ale jsou lidé, kteří se dál scházejí, i když jim není třeba nejlépe, chodí na návštěvy k dalším rodinám, kamarádkám a absolutně nedomýšlejí následky svého chování.“

VIDEO: Dvojnásobný táta Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou!

Video
Video se připravuje ...

Dvojnásobný táta Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Naštěstí všichni mají lehčí průběh, ale nepříjemná skutečnost bohužel může ohrozit přítomnost Romana u porodu třetího dítěte, které už za několik dní přijde na svět. „Zlo je přítomno proto, abychom si uvědomili ono dobro. To, na čem opravdu záleží, koho milujeme a koho chceme chránit. Všichni bohužel nejsme stejní. Ale prosím vás, vždy vše můžeme ustát s čistým srdcem a ohleduplností,“ přidala se Petra, která je momentálně u své rodiny na Moravě.

„Děkuji sestře i příteli, kteří mají covid v těžké formě za sebou a ke kterým jsem se tak mohla nastěhovat, abych zvýšila pravděpodobnost, že zůstanu negativní a mohla nadále dodržovat karanténu. Věřím, že všechno dobře dopadne,“ dodala nastávající maminka.

VIDEO: Muzikálový fešák Roman Vojtek má slabost pro blondýnky a zrzavé kluky!

Video
Video se připravuje ...

Muzikálový fešák Roman Vojtek má slabost pro blondýnky a zrzavé kluky! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
28 fotografií