Posilování imunitního systému je vzhledem k nastalé situaci s velkým množstvím nebezpečných virů poletujících ve vzduchu doporučováno všemi doktory. Kromě klasických vitaminových tabletek či pestrého jídelníčku založeného převážně na ovoci a zelenině lze imunitu nakopnout také otužováním. Lézt do ledové vody sice úplně příjemné není, ale co pro zdraví neuděláme… Herec ze seriálu Vyprávěj Roman Vojtek to poslední dobou podstupuje často a na chlad je natolik navyklý, že si k tomu vezme i knížku.

Video: Dvojnásobný táta Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou!

Video
Video se připravuje ...

Dvojnásobný táta Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Skoro vždy máme v životě více možností. A: Můžeme nadávat na osud, nebo B: brát život, jaký je... A: hovět si ve své komfortní zóně, nebo B: se třeba otužovat... A: spoléhat na roušku a bát se, nebo B: posilovat imunitu.,“ napsal ke koláži. Na jedné fotce s vodou po pás drží knížku a tváří se, že přišel na zásadní myšlenku, na té druhé už mu do úsměvu není – zabalený v bundě, šále a čepici z toho ledového šoku šilhá a zahřívá se čajem.

Před pár dny zase do vody vlezl s rouškou. „Tak nám zakázali zpívat... moc prskáme. Ale otužovat se můžeme, takže jupí do 12stupňové vody. Myslím, že místo na nemoc bychom se měli soustředit na zdraví. Jak se o sebe starat, jak a čím posílit imunitu, nehuntovat si tělo (nejsem bez viny), jíst opravdové potraviny, snažit se nešílet a nejít viru naproti,“ vzkázal fanouškům.

VIDEO: Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích

Video
Video se připravuje ...

Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
67 fotografií