Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívka (6) s Downovým syndromem hrozila prstíky, že zastřelí učitelku: Škola na ni zavolala policii!

Autor: shp - 
10. února 2020
23:29

Maličká Margot (6) ze Spojených Států je teprve maličká holčička a už čelí problémům se zákonem, a to i přesto, že má Downův syndrom. Ve škole na ni zavolali policii. Proč? Dívenka namířila prsty jako zbraní na učitelku a řekla, že ji zastřelí.

Moje dcera byla zklamaná a zamířila na ni (učitelku) prst a řekla: Zastřelím tě! V tu chvíli ji vzali do ředitelny, kde začali řešit, jestli opravdu nevěděla, co říká,“ popsala nezvyklý incident maminka Maggie Gainesová televizi CBS3.

Matka: Přivolání policie bylo směšné

Škola jí o incidentu informovala a dodala, že jí bezpečnostní nařízení zavazuje k tomu, že musí informovat policii. „Připadalomi to naprosto v pořádku až do přivolání policie. Řekla jsem: 'Absolutně nemusíte volat policii. Však víte, je to směšné.',“ dodala.

Opravdu nerozuměla tomu, co říkala. Mít Downův syndrom je jedna věc, ale jsem si jistá, že opravdu ne všichni šestiletí vědí, co míření prsty jako pistolí znamená. Nyní existuje policejní záznam, že vyhrožovala učitelce,“ povzdechla si Gainesová. Policie matku ujistila, že záznam je neveřejný.

Změní se nařízení?

Ona se však přesto obává následků, které mohou přijít v budoucnu. Gainesová se proto rozhodla o šlamastice veřejně mluvit. Chce totiž docílit toho, aby politici změnili nařízení a podobné věci se nemusely ihned hlásit.

europa ( 11. února 2020 08:34 )

Aby se podobné incidenty nemusely hlásit? To mají čekat, až parchant doma sebere tátovi bouchačku a učitelku opravdu zastřelí? Tůdle!!! Nevěřím tomu, že ta holka nevěděla, co to gesto a slova znamenají. Její máma ať se nechá vyšetřit, když to bagatelizuje. Ať si parchanta nechá doma a neposílá ho do školy, když je to blbeček.

jezidedek ( 11. února 2020 08:19 )

kdo měl syndrom já myslím že vypatlanci školy!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání