To si takhle partner Moniky Absolonové Tomáš Horna (39) vyrazil se starším synem Tadeášem ( v listopadu 5) a rodinným psem Jonášem na procházku, zatímco máma Monika zůstala s mladším, toho času nemocným Matoušem, doma. Společný domácí čas trávili zpěvačka se synem nejdřív nejrůznějšími hrami. Pak si ale Monika musela pro něco dojít na balkon a její šikovný synek přiskočil a zamkl prosklené dveře. Co se dělo potom?

VIDEO: Hubnoucí Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Uvažuju jít dohola!

Video
Video se připravuje ...

Hubnoucí Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Uvažuju jít dohola! David Turek, Lukáš Červený

„Pak si odešel do špajzu pro pudink a bonbony a donesl si je na stůl. Pak odtáhl židli a otevřel si vinotéku. Já to všechno pozorovala přes okno,“ svěřila se Monika Absolonová svému instagramu a těm, kdo její profil sledují. A kdo že zpěvačku a v tu chvíli také ustaranou mámu vysvobodil?  

„Zavolala jsem bráchovi, ať mi otevře. A když to viděl, mě zamčenou na balkoně a frajer s mejdanem, tak se smál jak blázen. Teď si hraje s Tádovou hračkou. Až mu to rozbije, to bude zase řev. A takhle my si tu žijeme,“ směje se zpěvačka, jejíž synové budou mít za pár dní narozeniny. Oba klučíci se narodili v listopadu. Tadeáš v roce 2015 a bude mu tak 5 let, mladší Matouš narozený v roce 2018 oslaví druhé narozeniny. 

VIDEO: Monika Absolonová o synovi: Když zpívá, je to peklo v řetězech

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová o synovi: Když zpívá, je to peklo v řetězech. David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
45 fotografií