Poslední pitevní zpráva potvrzuje, že krátce před sebevraždou měl Keough v krvi stopy po kokainu a alkoholu. V jakém množství, to není zřejmé. Benjamin si vzal život 12. července. Po hádce s přítelkyní na zahradě odešel do domu, zamknul se v koupelně, vložil si hlaveň pistole do úst a vystřelil.

Video: Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře!

Video
Video se připravuje ...

Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře! Bára Horáková, Lukáš Červený

Podle koronera trpěl Benjamin depresemi a o sebevraždu se už několikrát pokusil, naposledy půl roku před smrtí, načež strávil tři týdny v psychiatrické léčebně. Tou si v průběhu let prošel celkem třikrát, ani jednou ji však úspěšně nedokončil. V minulosti měl také vřelý vztah k návykovým látkám, stejně jako jeho děd Elvis a matka Lisa Marie (52).

Málo známým faktem je, že byl Benjamin nevlastním synem zesnulé legendy popu Michaela Jacksona (†50). S ním se Lisa znala od roku 1975, kdy jako sedmiletá vystupovala na jeho koncertech v Las Vegas. Vzala si ho pouhých 21 dní od rozvodu s prvním manželem, Dannym Keoughem, biologickým otcem Benjamina, a to v roce 1994 v Dominikánské republice. Rozvedli se dva roky od sňatku, o němž se spekulovalo, že měl jen odvést pozornost od Jacksonova obvinění ze zneužívání dětí.

VIDEO: Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích

Video
Video se připravuje ...

Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
33 fotografií