Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Útočník s pistolí na lesní cestě přepadl mámu Evu: Chtěl po ní orální sex! Pachatel je na útěku

Autor: chal - 
18. září 2020
05:10

Plzeňští kriminalisté pátrají po nebezpečném muži, který v červenci na severním okraji Plzně na odlehlém místě málem znásilnil chodkyni. Mámu od rodiny přepadl s pistolí v ruce na lesní cestě a chtěl si po ní vynutit orální sex. Dotyčnou naštěstí zachránil příchod kolemjdoucích. Další žena už ale takové štěstí mít nemusí.

Eva poslala o prázdninách děti na letní tábor, a tak měla dost času pro sebe. V pátek 24. července odpoledne se rozhodla jít na procházku na severním okraji Plzně, vybrala si část turistické trasy mezi Kolomaznou pecí a Kamenným rybníkem. Zhruba kilometrový úsek vede lesem, je tam klid a ticho. Cesta je nicméně poměrně frekventovaná, mezi Plzeňany jde o oblíbené místo pro vycházky.

„Chudím tudy často, nikdy jsem se tu nebála. Chodí tady celkem dost lidí, navíc v létě je dlouho světlo. Za tmy a sama bych tady nikdy nešla, ale v létě je světlo až do devíti, do desíti, a já šla asi kolem půl páté,“ popsala Eva pro pořad České televize Na stopě.

Osudný pátek ji ale na cestě potkalo něco, s čím nemohla počítat. Eva za sebou uslyšela zapraskání, otočila se proto a všimla si, že za ní jde muž. Ten k mamince přistoupil a vytáhl na ni zbraň! Není jasné, jestli šlo o skutečnou střelnou zbraň, nebo o nějakou nápodobu. „V současné době je těžké poznat, zda zbraň je funkční, nebo se jedná o atrapu, i pro odborníka, takže žena nebyla schopná poznat, jestli se jednalo o zbraň střelby schopnou, nebo pouze maketu,“ vysvětlil v pořadu Na stopě kriminalista Pavel Študent.

Muž zbraň namířil na Evu, hlaveň jí přitiskl pod prsa a řekl, že když bude hodná, nic se jí nestane. Pak svou oběť odvedl mimo cestu. Dvojice se od ní zastavila několik desítek metrů, poté, co vystrašená Eva řekla, že by si potřebovala odpočinout.

Ozbrojenec pak Evě řekl, aby mu provedla orální sex. Ta byla ale tak vystrašená, že nebyla schopná pohybu, na výzvu nereagovala. Útočník ji začal přes tričko osahávat na prsou. U toho také naštěstí zůstalo.

Eva totiž na cestu stále viděla, a tak si všimla, že se z jedné strany blíží maminka s dítětem na kole a z druhé strany dospělý muž. Začala proto křičet, zvedla se a utíkala k cestě. Útočník odešel na druhou do lesa.

V tomto případě ještě vše dopadlo relativně dobře, ale pokud agresor zůstane na svobodě, může kdykoliv zaútočit znova. Policie proto žádá o pomoc při pátrání po něm. V případě, že by dotyčného někdo poznal, může se obrátit na číslo 158.

diskutujici ( 18. září 2020 15:25 )

Stalo se to v červenci, ale už je září. ZÁŘÍ!!! To jste zase čekali na co? Bylo to vůbec letos?

vosavopruz ( 18. září 2020 14:57 )

kdyby šlo o Brada Pitta tak by kouřila a ještě by mu zaplatila

hejhej ( 18. září 2020 14:44 )

Pepřák je takové zrůdy to nejlepší. Pak ještě silný kopanec mezi nohy, aby si to příště idiot rozmyslel. Asi půjde o ubožáka, který není schopen si najít partnerku, pak si to svoje "mužství" při potřebě může strčit např.mezi ústřední topení a neobtěžovat ženy.

latecia ( 18. září 2020 12:51 )

Joo mela ses ve skole ucit a mohlas to mekam dotahnout dal nez na uklizecku. Kozo Gorbacovska.

levice-je-smegma ( 18. září 2020 08:16 )

V tom našem zemanobabišizmu se dějí věci.
A toto z článku je nějaká šifra?
"Útočník odešel na druhou do lesa."

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání