Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Rychlozloděj na bruslích vybílil obchod v Sokolově! Policie požádala o pomoc veřejnost

Autor: VaB - 
24. ledna 2020
14:17

Zloděj na kolečkových bruslích loupil v Sokolově! Během pěti minut vybrakoval prodejnu s počítači a pak rychle zmizel neznámo kam. Policie požádala o pomoc s pátráním. 

Sokolovská policie vyrazila na lov muže, který v Sokolově deset minut před jednou hodinou ranní vykradl prodejnu s počítači. Použil k tomu ale dost netradiční metodu. Do obchodu přijel na kolečkových bruslích, jezdil na nich po obchodě a pak pláchl neznámo kam. 

Video  Obchod v Sokolově vybílil rychlozloděj na bruslích!  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Z pokladny v obchodě ukradl 28 tisíc korun. K jeho smůle ho ale zachytila bezpečnostní kamera v obchodě a policii se podařilo díky tomu stanovit jeho popis.

„Podle kamerových záznamů se mělo jednat o muže hubené postavy ve věku 20 až 30 let. Na hlavě měl kšiltovku s rovným kšiltem a kapuci. Na sobě měl zimní prošívanou bundu bez potisku se světlými rukávy a na nohou černé kolečkové brusle se světlými tkaničkami,“ uvedl mluvčí policie Jakub Kopřiva. V oblasti brady měl pak kratší tmavé vousy.

„Sokolovští policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k ustanovení pachatele, aby kontaktovali linku tísňového volání 158,“ zakončil Kopřiva.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání