Postavit zde dům nebyl právě lehký úkol. Místo je typograficky náročné. Část pozemku tvoří svah, který přechází v přírodní náhorní plošinu.  

Stavba se skládá ze dvou hmot, které jsou naskládané na sebe. Spodní část obložená dřevem je ukotvená do úbočí a nad ní se nachází konzolový svazek.

Sedlová střecha, která se táhne přes celý horní prostor, poskytuje interiéru jedinečnou estetiku. Obývací část se doslova vznáší mezi korunami vzrostlých stromů.

Pohledy na Mount Orford a údolí dole rámuje velkorysé podlouhlé okno, kterým do interiéru proudí většina přirozeného světla.

Kuchyně a hlavní koupelna jsou umístěné ve středu rezidence a oddělují od sebe otevřené obytné prostory s krbem a hlavní ložnici. Řada zabudovaného osvětlení se střídá s několika otvory světlíku, které poskytují další osvětlení.

V interiéru dominuje bílá barva s černou doplněné o několik odstínů šedé. Vizuální teplo do prostoru vnáší světlé dřevo na stěnách, stropech a některých kusech nábytku. Na podlaze jsou většinou velkoformátové dlaždice šedé barvy. 

Fotogalerie
24 fotografií