O mladičké interpretce hitů Run, run, run či I was wrong se poslední dobou píše především v souvislosti s jejími častými váhovými výkyvy. V minulosti trpěla anorexií, v současné době má nějaké to kilo navíc – a oba tyto extrémy se samozřejmě velice řeší. A řeší je i sama Celeste Buckingham. „Dlouho bojuji s tím, jak vypadám. Trpím dysmorfofóbií,“ přiznala talentovaná zpěvačka svou překvapivou diagnózu.

Dysmorfofobická porucha je totiž psychické onemocnění spočívající v tom, že jedinec je přesvědčený o vlastní ošklivosti či vrozené deformitě, takže touží po dokonalosti... což může vyústit až právě v poruchy příjmu potravy, jakými trpěla i Celeste.

Poté, co s takto otevřeným přiznáním vyšla na veřejnost, by jistě potřebovala od někoho pořádně obejmout a nechat se ubezpečit, že je všechno v pořádku, a pokud není, tak brzy bude. Celeste však nemá poslední dobou štěstí na partnery, každý její vztah se dříve či později rozpadnul. Kvůli pandemii viru covid-19 se zase dlouhodobě nemohla vidět ani se svými rodiči a sestrou Carmel (22), která se stejně jako její starší sestra snaží prosadit v hudbě – i když na rozdíl od „popové princezny“ Celeste dává přednost spíše pop punku.

VIDEO: Celeste Buckingham se pochlubila novou kérkou nad zadečkem! 

Video
Video se připravuje ...

Celeste Buckingham se pochlubila novou kérkou nad zadečkem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Dlouhým měsícům odloučení je ale už konec. Celeste nastoupila do letadla a vyrazila na jedno známé portugalské souostroví v Atlantském oceánu. Tam alespoň na chvíli může zapomenout na své nedávné těžké období, kdy zůstala s psychickými problémy během karantény úplně sama. „Po dlouhé době jsem odcestovala za rodiči na Madeiru. Po náročném měsíci jsem měla konečně pár dní na odpočinek, a sice jsem většinu tohoto času po příchodu prospala, už se těším, že už od zítřka vyrážím ven na sluníčko a pláž,“ prozradila na sociální síti šťastná zpěvačka.

Přestože ji její zaměstnání nutí hodně cestovat, ona sama se vždy ráda vrací ke svým milovaným a rodinné zázemí je pro ni velice důležité. Svá slova sympatická brunetka doprovodila fotkou, na které má rozcuchané vlasy „z postele“, jak naznačuje hashtagem „bedhead“. Zároveň tak všem předvedla již dříve avizovaný nový účes – cca před týdnem totiž na instagramu naznačila, že shodila své dlouhé kadeře a opět šla do kratšího sestřihu, své po ramena dlouhé mikádko však ukázala až teď. A jak se zdá, v kombinaci s jejími přirozeně vlnitými vlasy to vypadá naprosto báječně!

VIDEO: Sestra slavné zpěvačka Celeste Buckingham je tahle krásná modelka! 

Video
Video se připravuje ...

Sestra slavné zpěvačka Celeste Buckingham je tahle krásná modelka! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
57 fotografií