Na rodinu s podnikatelem Alešem Mlátilíkem (41) připravena nebyla a krátce po rozchodu se začala vídat s Dandou, ke kterému měla věkově a myslí mnohem blíž. Nadějný páreček však vydržel pouhých osm měsíců, rozešli se chvíli předtím, než na Slovensku kvůli pandemii koronaviru začal platit nouzový stav.

„My jsme se cca dva týdny po plese rozešli, takže jsme už déle rozejití,“ prozradila Celeste deníku Čas.sk. „Stihli jsme se rozejít ještě před karanténou, tedy před aktuální situací. Bylo to vzájemné, shodli jsme se, že to nejde směrem, jakým si oba představujeme,“ dodala.

Dandu poprvé do společnosti vyvedla v únoru. V zamilovaném objetí se zúčastnili Česko-Slovenského plesu, kde si ptáci štěbetali o tom, jak moc jim to spolu sluší. Srdci ale nelze poručit...

Celeste tvrdí, že to zvládá. Dokonce je s nově nabytým single statusem spokojená. „Teďka chci a zároveň musím mít pokoj, takže to vyšlo tak akorát v rámci téhle situace,“ přiznala pro deník. Stejně jako mnoho umělců, i ona nemůže pracovat, domácí izolaci ovšem bere jako možnost na chvíli si oddychnout a postarat se o sebe jak po stránce fyzické, tak i psychické. „Mám jiné starosti, než řešit nějakého chlapa,“ uzavřela s úsměvem.

VIDEO: Celeste Buckingham a kapela O5 a Radeček nazpívali duet k filmu LOVEní.

Video
Video se připravuje ...

Celeste Buckingham a kapela O5 a Radeček nazpívali duet k filmu LOVEní. Bontonfilm

Fotogalerie
42 fotografií