Jak se říká štěstí v neštěstí. Kvůli pandemii koronaviru a uzavření hranic přišli pronajímatelé bytů o krátkodobé nájemníky z řad cizinců, díky čemuž Taťána Makarenko velmi rychle našla luxusní byt. 

„Jak sem teď nemohou cizinci, tak mám obrovský byt, asi za dvacet tisíc měsíčně. Je opravdu nádherný a veliký, pro mě až moc, ale zůstanu tady jen měsíc. Není totiž dodělaný můj byt v centru, tak jsem musela najít náhradní řešení. Čeká mě dvojité stěhování, ale jinak to nešlo,“ svěřila se Blesku ředitelka soutěže krásy. 

Modelka celý víkend stěhovala své věci z bytu, kde žila se Zdeňkem Bahenským. Několikrát se musela otočit, protože se jí najednou všechno do auta nevešlo. Z krátkých videí je zřejmé, že byt je velmi luxusně zařízený. Koupelna má prosklený strop a výhled na celou Prahu, nechybí balkon do zahrady...

Vztah trval téměř devět let, ale poslední dva roky prý měla Makarenko pocit, že to nikam nevede. „Rozešli jsme se před dvěma měsíci. Už jsem si to obrečela, srovnala v hlavě a teď chci jít dál,“ tvrdí Táňa. 

VIDEO: Modelka Táňa Makarenko promluvila o svatbě s exmanželem Erbové!

Video
Video se připravuje ...

Modelka Táňa Makarenko promluvila o svatbě s exmanželem Erbové! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
29 fotografií