Když začala karanténa kvůli koronaviru, tak si Josef Vojtek myslel, že je to jen na pár týdnů, ale nakonec je téměř půl roku bez práce. 

"Od března jsem neposlal jedinou fakturu za práci. O veškeré muzikály a vystoupení jsem přišel. Na druhou stranu si odpočinuly moje hlasivky, které jsem léta slušně přepínal a hrozilo, že už to nevydrží. Už jsem ten klid opravdu potřeboval. Všechny koncerty s Kabátama jsme přesunuli na příští rok, takže vstupenky zůstávají v platnosti," svěřil se Blesku Vojtek, který se v karanténě nenudil. 

VIDEO: Frontman Kabátů Pepa Vojtek: Příští rok máme 30! Chystá se velké překvapení

Video
Video se připravuje ...

Frontman Kabátů Pepa Vojtek: Příští rok máme 30! Chystá se velké překvapení Markéta Reinischová, Jan Jedlička

"Oprášil jsem staré činky a začal denně cvičit. To nicnedělání by mě zničilo a hlavně bych nabral. Jen v neděli si dávám oraz. Vyrobil jsem si sám dřevěné dveře, které už byly potřeba, a udělal spoustu dalších věcí okolo baráku," pochlubil se Pepa. 

Zatímco někteří jeho kolegové se během volna rozmnožili, u muzikanta je vše ve stejném počtu. "Kabátů je stále pět, takže všichni přežili a dětí mám taky stále pět," dodal se smíchem rocker, který pokřtil nový videoklip zpěvačky Electric Lady. V klipu si dokonce zahrál úplatného podvodníka. 

VIDEO:Frontman Kabátů Pepa Vojtek: Proč ho nechtěli pustit na Slavíky?!

Video
Video se připravuje ...

Frontman Kabátů Pepa Vojtek: Proč ho nechtěli pustit na Slavíky?! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
21 fotografií