Na tradiční povánoční procházce Josefa Vojtka a jeho manželky Jovanky vyšlo najevo, jaké zásadní změny se v jejich domácnosti odehrály! „Jedna, nebo vlastně dvě novinky se u nás urodily. Poprvé s námi byli u stromečku dva noví členové rodiny, bráškové francouzští buldočci Artuš a Attila,“ usmívala se plavovlasá tanečnice. „K dědovi Wildovi jsme pořídili dva mlaďochy, aby si na stará kolena užil trochu psího vzruchu.“

Vojtek, který září na prknech divadla Hybernie v roli Kerchaka v Tarzanovi, ostatně už krátce před svátky naznačoval, že to jejich vánoční stromeček nemusí „přežít“ do Tří králů! „Vánoce u nás vypadají tak nějak normálně, máme i stromeček, pokud ho teda psi nerozkoušou. To třeba vydrží i do Štědrého dne,“ tvrdil totiž muzikálový zpěvák Blesku. Tehdy to vypadalo, že jenom žertuje, jak se ale zdá, se dvěma psími miminky to žádná legrace nejspíš nebyla! Kromě toho se musí zpěvák, známý nejen z koncertů kapely Kabát, ale i z mnoha muzikálů, potýkat s dalšími problémy plynoucími z vánoční pohodičky - s nežádoucími kily navíc. „Tělo musí dostat po hodech zabrat, aby se exteriér dostal do původní podoby a ručička na váze vyloudila úsměv a ne děs a běs. Zatím to všichni zvládáme,“ líčil dlouhovlasý rocker.

„Trošku náročnější je to, až když se Adámek s Bertíkem rozhodnou pro procházku s koloběžkou. To končí legrace a začíná téměř vrcholový sport,“ vtipkoval muž, který měl v polovině minulého roku doma jistě dost nepříjemné vysvětlování.

Reportéři ho totiž opakovaně přistihli s krásnou brunetkou. Tehdy se Vojtek obával rozvodu a dušoval se, že s dotyčnou dámou jenom spolupracuje na hudebním projektu. Jsou snad dva noví čtyřnozí miláčci Pepovým „odpustkem“?

VIDEO: Josef Vojtek o Vánocích: Proč u nich doma nehrají koledy?

Video
Video se připravuje ...

Josef Vojtek o Vánocích: Proč u nich doma nehrají koledy? Pavlína Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
49 fotografií