Stejně jako v rodinách obyčejných lidí, ani celebrity si během vánočních svátků neodpustí lecjakou dobrotu, a tak se po tom všem mlsání cukroví a po kilech bramborového salátu s majonézou nestačí divit, že jim najednou nepasuje oblíbené oblečení. Rocker Pepa Vojtek sice trochu hřmotnější být může, u muže to není na škodu, pro Jovanku jakožto tanečnici je jistě každé deko navíc hotovým utrpením. Jako novoroční předsevzetí tedy rozhodla nasadit rodině pořádnou dietku.

„Adámek s Bertíkem to měli jednodušší, dostali pod stromeček mimo jiné koloběžky, takže okamžitě je začali prohánět. My s Pepou jsme zvolili méně náročnou očistnou kúru a věnovali se především procházkám. Samozřejmě ovšem ve svižnějším tempu, jednak proto, abychom stačili synům na jejich nových dopravních prostředcích, a logicky i proto, aby shazování bylo efektivnější,“ s úsměvem vysvětlila svůj recept na štíhlou linii Jovanka. Vlastně stačí mít jenom páreček aktivních dětí!

Sympatický hudebník přiznal, že i on si původně „od Ježíška“ přál koloběžku, později si to však rozmyslel. Koneckonců jednu už doma má. „Mám ji zajetou, vím, co od ní čekat, takže proč měnit něco, co dobře slouží,“ krčil Pepa rameny. Ostatně, pokud zatouží po pořádné projížďce, nemusí využívat vlastní pohon, v garáži na něj ještě čeká skútr Vespa 350 Super Sport a dle jeho vlastních slov „velká“ motorka Harley-Davidson – Cross Bones.

Konec roku strávil frontman Kabátů společně se svou manželkou a synky Albertem (2) a Adamem (6) u Jovančiných rodičů. Kdo by čekal, že se jako správný muzikant Silvestrem propije, velice by se mýlil. Ve svém věku prý už oceňuje spíše pohodovější oslavu v rodinném kruhu. „Bujará plánovaná veselí nás neberou. Raději si užíváme klídek mezi nejbližšími, sledujeme pohádky, zábavné pořady, dáme si vínko, decentně i nějaké ty dobroty a vkročíme do nového roku v pohodě.“

Ihned po skončení svátků ostatně oba manžele Vojtkovy čeká pořádný pracovní zápřah: začátkem ledna hraje Pepa na Broadwayi v muzikálu Muž se železnou maskou a odstartuje i Hlas Česko Slovenska, kde by měl opět „koučovat“ soutěžící, a Jovanka se chystá začít tvrdě trénovat na další muzikál, Kleopatru. Tam totiž ztvární roli hada.

Fotogalerie
28 fotografií