Nova jako první představila Vojtu Dyka, který vůbec poprvé bude součástí talentové soutěže. „Rozhodování bylo dlouhé, protože se moc do televizní zábavy necpu, ale tady mi dává smysl to, že všichni lidé, kteří se soutěže budou účastnit, už vlastně umí zpívat, jde jen o to jim pomoct, nakopnout, možná i poradit,“ tvrdí muzikant.

Druhým koučem bude slovenská zpěvačka Jana Kirschner. Ani ta nikdy v podobné show neúčinkovala. Další dvě jména jsou stále zahalena tajemstvím, ale Blesk.cz je už ví! A to díky pozornému čtenáři, kterému neušla pozvánka na konkurz do show, který se koná v těchto dnech. A i když všechny nevyberou, tak všichni dostanou honorář.

„Vezměte i kamarády, rodinu. Za nějakou dobu vám přijde potvrzení účasti a tím s vámi na 100 % počítáme. Sraz vždy ve 12 h. u ateliéru, konec cca 19.30. Honorář Kč 400,- dostanete hned po akci na ruku.“ Píše se v pozvánce, která je na sociální síti. A kromě honoráře lákají i na účinkující: Vojta Dyk, Pepa Vojtek, Jana Kirschner, Kali.

Takže je jasné, že do třetího křesla usedne ostřílený rocker a frontman Kabátů Pepa Vojtek (53), který byl porotcem v první řadě v roce 2014, a slovenský rapper Kali (36).

VIDEO: Frontman Kabátů Pepa Vojtek: Příští rok máme 30! Chystá se velké překvapení.

Video
Video se připravuje ...

Frontman Kabátů Pepa Vojtek: Příští rok máme 30! Chystá se velké překvapení. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
9 fotografií