„Vím, že takhle se to nedělá. Ale já si ráda hraju a vymýšlím nové způsoby,“ přiznala na Facebooku Dorota Nvotová, dcera herečky Anny Šiškové (60). Poslední dobou se o Dorotě psalo především v souvislosti s jejím novým partnerem. Je jím totiž Peter Konečný (41), známý filmový kritik a zároveň bývalý partner současné slovenské prezidentky Zuzany Čaputové (47).

Nyní se jí opět povedlo rozbouřit stojaté vody kolem sebe novým, lehce kontroverzním způsobem: prodává své písničky jako housky na krámě. A rozhodně se, co se ceny týče, nedrží se při zemi. Řekla si totiž rovnou o 800 euro, tedy téměř 21 tisíc českých korun!

„Na celé album je to velká suma. Na písničku už menší. A když si písničku koupíte, já ji s kapelou půjdu nahrát,“ slibuje okatá kráska všem zájemcům s tím, že se záměrně vyhýbá sbírkám prostřednictvím crowdfundingu i takzvaným „bártrováním“.

Tento způsob je daleko osobnější. „Můžete přijít do studia a podívat se, jak to vzniká. Uslyšíte první verze. A až se všechny skladby nahrají a vyjde album, dostanete 1 vinyl a 2 CD. Doživotně můžete chodit na mé koncerty zadarmo. A budete uvedeni na obalu alba a všude jako sponzor písní. Případně můžete někomu věnovat písničku,“ vypočítává Nvotová všechno, co může člověk coby případný dárce nemalé finanční částky získat.

VIDEO: Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku?

Video
Video se připravuje ...

Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku? Blesk TV

Jak se záhy pochlubila, zájemci se už našli – a během dvou dní prodala už pět songů, tedy získala zhruba 204 tisíc korun. Zájem projevila dokonce i česká herečka (a Dorotina švagrová) Tereza Kostková (44), která se proslavila moderováním taneční soutěže StarDance. Písničku by prý věnovala svému manželovi Jakubu Nvotovi (43) – Dorotinu bratru. Zdůraznila však, že momentálně může dát jenom 400 euro, a tak se musela s jednou dámou ve sponzoringu složit. Dárek pro manžela ji tak vyšel na 10 tisíc a 480 korun, a zároveň tak peníze zůstaly, jak se říká, v rodině…

VIDEO: Anna Šišková na Valentýna nesmutnila: Asi jsem teď zamilovaná!

Video
Video se připravuje ...

Anna Šišková na Valentýna nesmutnila: Asi jsem teď zamilovaná! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
42 fotografií