Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čaputová po vycházce s prvním frajerem v Tatrách: Nabitý program, vedro a chvála šatů

Autor: sova, simao - 
31. července 2020
20:07

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová (47) je po volných dnech, které strávila v Tatrách se svými dvěma dcerami a „prvním frajerem“ Jurajem Rizmanem, opět v práci. V roli hlavy státu se tentokrát vydala do Banské Bystrice a svou cestu nezapomněla řádně zdokumentovat.

Návštěvou Banskobystrického kraje strávila prezidentka dva dny. „I touto návštěvou by proto chtěla ukázat, že už nyní jsou všude na Slovensku pozitivní příklady, které ukazují cestu, jakou se můžeme jako stát po koronavirové pandemii vydat. V rámci kraje navštíví místa a projekty, které jsou ukázkou toho, jaké Slovensko můžeme mít, a poukáže na udržitelná řešení environmentální, sociální, ale i ekonomické,“ uvedla ještě před cestou mluvčí Čaputové Martina Goffová.

„Dnes začíná můj dvoudenní pracovní výjezd do Banskobystrického kraje. Začala jsem jednáním s jeho předsedou Jánem Lunterem. Potvrdilo se mi, že máme při výkonu našich mandátů mnoho společných priorit. Část naší diskuse jsme proto věnovali tématu péče o starší,“ uvedla prezidentka na svém oficiálním profilu na sociální síti a dodala, že i tento kraj se potýká s problémem nedostatečných kapacit v oblasti sociálních služeb. Ty jsou jedním z pilířů plnění jejího programu ve funkci.

Dovolená v Tatrách s dcerami a přítelem

Jako už tradičně Čaputová sklidila úspěch za své outfity, které během návštěvy středního Slovenska vystřídala. Velká řádka z nich je vidět na fotografiích z jejího instagramu.

Minulý týden s rozvedenou Čaputovou do Tater vyrazily i její dcery - Lea a Emma. A také první frajer, bývalý aktivista, někdejší šéf slovenské pobočky Greenpeace a nyní státní úředník a zaměstnanec Juraj Rizman. Na fotografiích se láskyplně drželi za ruce a pózovali fotografům.

ccir ( 1. srpna 2020 17:20 )

Bude asi len nejaký volelanďan ...

ccir ( 1. srpna 2020 17:17 )

Mať na to fondy je bežné, ale využiť ich na úrovni už nie. Nájsť si aj poradcov na úrovni tiež nie je jednoduché. Každá žena v rokoch je tak trocha "pri sebe", naša pani prezidentka sa aspoň nehrá na tú starú čo chcela naveky mladou byť ... Že českých redaktorov zaujíma viac prezidentka cudzej krajiny ako vlastný prezident si všímam tiež. Dokonca sa dá povedať o nej že je výnimočná!!!

abil ( 1. srpna 2020 10:37 )

Aby jste se z ni, pani redaktori, uplne nezblaznili. Je to prezidentka, ma na to fondy a poradce, tak neni zadny problem chodit hezky oblecena. Je celkem hezka, jen je trochu pri tele, nic vyjimecneho na ni neni.

nakobyl ( 31. července 2020 20:46 )

Milý Plesaku, starej se o Veselou krávu zvanou Havlová a ne o slušnou normální ženskou

Zobrazit celou diskusi