Třikrát rozvedená Dorota Nvotová opět září štěstím. Je vidět, že po boku Konečného je spokojená a tento vztah ji naplňuje. Zpěvačka ještě v pátek na otázky Nového Času, týkající se nového partnera, nechtěla reagovat, nakonec však prolomila mlčení.

„Poznali jsme se na konci května. Před mou oblíbenou kavárnou parkovala krásná motorka. Pozorovala jsem, kdo k ní přijde, a pak přeskočila jiskra,“ řekla s úsměvem Nvotová, která nešetří chválou na svou novou lásku.

VIDEO: Jitka Boho před rozvodem: Majetek rozdělen! O co ji chtěl manžel připravit?

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho před rozvodem: Majetek rozdělen! O co ji chtěl manžel připravit? Markéta Reinischová

„Je velmi vtipný a bystrý a zároveň pečlivý a empatický. Ojedinělá kombinace. Spojují nás téměř všechny naše aktivity - oba fotíme, píšeme a děláme hudbu. Je to až neuvěřitelné, že má někdo stejnou uměleckou trojkombinaci,“ říká zamilovaná umělkyně.

Ta má už šestiletého synka Filípka. Podle fotografií všichni tři působili jako šťastná rodinka. „V podstatě fungujeme jako rodina, i když je to ještě čerstvé. Filip i Peter spolu vycházejí dobře, seznámila jsem je na pikniku u jezera, v totální vichřici,“ dodala dcera herečky Anny Šiškové

VIDEO: Anna Šišková na Valentýna nesmutnila: Asi jsem teď zamilovaná!

Video
Video se připravuje ...

Anna Šišková na Valentýna nesmutnila: Asi jsem teď zamilovaná! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
28 fotografií