Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Expřítel Čaputové má novou přítelkyni. Dcera známé herečky ukázala fotku plnou lásky

Aktualizováno -
14. června 2020
09:25
Autor: mj - 
13. června 2020
11:45

Od nástupu slovenské prezidentky Zuzany Čaputové (46) do funkce uběhl právě první rok a ta teď tvoří pár se svým bývalým poradcem Jurajem Rizmanem. Ale ani její expartner Peter Konečný, se kterým se na veřejnosti ukazovala během předvolební kampaně, už není sám, nově tvoří pár se slovenskou umělkyní Dorotou Nvotovou. Upozornil na to web Čas.sk. Nvotová, dcera známé herečky Anny Šiškové, pak dala na facebook společnou a láskyplnou fotografii.

Během kandidatury na prezidentku se často po boku Čaputové vyskytoval její partner Peter Konečný (53), to se ale změnilo ještě loni. Už během voleb do europarlamentu v květnu 2019 ji fotografové zachytili bez něj: „Možná jste si všimli, pokud ne, raději vám to řekneme upřímně. Poslední dobou nás není s partnerem Peterem moc vidět. Raději budeme upřímní a řekneme vám, že opravdu procházíme těžkým obdobím vyrovnávání se se situací, ve které jsme se ocitli,“ napsala tehdy současná prezidentka na sociální síti.

Pár se rozešel po náročné kampani

Pár však zmíněné těžkosti nepřekonal a Čaputová a Konečný se rozešli. Její „první frajer“, jak ho média často titulovala, byl hudebník, textař a fotograf: „Je to dobrý a slušný člověk, kterého si velice vážím,“ dodala tehdy Čaputová.

Čaputová se s Peterem Konečným dala dohromady v roce 2018 po tom, co si prošla rozvodem. Ten ji pak podporoval i během celé její kampaně a sám byl také autorem většiny fotografií, které byly v předvolebním období použity.

Video  Rok s Čaputovou: Prezidenta promluvila o koronakrizi, Kuciakovi i problémech Slovenska  - RTVS
Video se připravuje ...

Po političce si našel umělkyni

Minulý měsíc se na veřejnost dostalo, že prezidentka Čaputová už není sama. A teď už má novou přítelkyni i Konečný – podle informací slovenského Nového času teď randí se slovenskou zpěvačkou a herečkou Dorotou Nvotovou (37).

Na facebookovém profilu Petra Konečného se objevila fotografie dvou zubních kartáčků. Pod tu ale Nvotová vzápětí přidala záběr se třemi kartáčky, má totiž i syna z předcházejícího vztahu.

Nvotová zase na svém profilu 6. června sdílela fotografii, kde jsou dva páry nohou s podobnými ponožkami. K záběru přidala komentář: "Dnes je to týden, co jsme spolu. A náhodou máme i stejné muzikantské ponožky."

Slovenskému Novému času se podařilo dvojici odfotit na ulici i spolu. Zachytili je, když vedli Nvotové syna Filipka do školky. Pár měl k sobě opravdu blízko - objímali se, usmívali jeden na druhého a zdá se, že je mezi nimi silné pouto. Nvotová nakonec potvrdila: "Jsme spolu od konce května a jsme šťastní. Promiňte, ale dál to komentovat nechci."

Nvotová pochází z umělecké rodiny, její matka, Anna Šišková (59), je úspěšná slovenská herečka. Ta dceru vychovávala spolu s režisérem Jurajem Nvotou, i když Dorotiným biologickým otcem je hudebník Jaro Filip. Kromě toho má ještě sestru Terezu (32), která je také herečkou a režisérkou.

Nvotová byla vdaná už třikrát, poprvé za hudebníka Whiskyho, podruhé za Angličana Johna Rowetta. Naposled se umělkyně rozvedla loni s Martinem Luteránem, s kterým má syna Filipa (6). Nvotová žila delší čas v Nepálu, kde pracovala s několika neziskovými organizacemi a založila i vlastní cestovní kancelář zaměřenou na tuto himálajskou zemi.

Oba už mají nové lásky

Pokud jde o slovenskou prezidentku, ta se nedávno dala dohromady se svým bývalým poradcem pro otázky životního prostředí a občanskou společnost Jurajem Rizmanem. S Čaputovou se znají už delší dobu, spolupracovali i na případu nelegální skládky odpadu v Pezinku, odkud prezidentka pochází. „Po tom, co se stali partnery, dal Rizman v Prezidentském paláci výpověď. V současné době pracuje v kanceláři místopředsedy slovenského parlamentu Juraje Šeligy,“ uvedl web topky.sk.

Video  Bratr Čaputové: Kvůli výhružkám měla ochranku. A jako prezidentka nechce z domu  - Jakub Veinlich/Blesk Zprávy
Video se připravuje ...

Prezidentčin současný partner byl v minulosti i ředitelem slovenského Greenpeace a je známý jako aktivista. S prezidentkou ale zatím nebydlí, ta má svůj domov v Pezinku, kde žije spolu se svými dvěma dcerami.

Kvetuse ( 14. června 2020 11:56 )

Svetoznama umelkyne pochazejici z jeste znamejsi umelecke rodiny je skutecne velmi sikovna, ve 37 trikrat rozvedena, tady zrejme nebude vse v poradku.

letnicka ( 14. června 2020 10:49 )

Dora Nvotová ? To bude asi len platená jednorázovka

bre-burda ( 14. června 2020 10:44 )

Přiznejme si popravdě, být frajer prezidentky, připadal by si jako madame Pompadur, asi se rozešli po obapolné rozumné úvaze. Jednou ve funkci skončí a co brání, aby ji oprašoval dál?!

Manowar ( 14. června 2020 10:06 )

Berou to tam na střídačku.

Ing.Makoň Jiří ( 14. června 2020 09:56 )

Vy máte starosti. Ještě nás informujte, že vystrčil to v noci jednou zastrčil

Zobrazit celou diskusi