Poté co Hanka Krampolová před zhruba měsícem opustila nemocnici, jí nejvíce trápil její vzhled. Chtěla pro svého manžela vypadat hezky a líbit se mu. Jiří Krampol, který neskrýval radost z toho, jak se jeho manželce opět daří dobře a porazila démona jménem alkohol, jí chtěl udělat radost, a tak ji objednal k jejímu kadeřníkovi, aby si nechala udělat nový účes. „Když jsme plánovali termín, tak se Hanka velmi těšila a prosila mne, že by chtěla vypadat jako Marylin Monroe. Konečně jí prý dorostly vlasy, ale nelíbila se jí barva, kterou měla, a taky odrosty,“ popsal Blesku kadeřník Vít Romanec (41), který se staral o Hančin účes.

VIDEO: Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec!

Video
Video se připravuje ...

Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec! David Turek

Přibrala

„Vůbec tomu nemůžu uvěřit, byla tu v sobotu veselá, chlubila se, že už má zase kila nahoře, a měla z toho radost jak malá holka,“ svěřil se slzami v očích kosmetik Pity, který v sobotu Krampolovou nalíčil. „Měla z toho obrovskou radost. Moc ji těšilo, že bude zase hezká. Říkala, že si to Jiříček zaslouží, za všechno co s ní vytrpěl, když byla nemocná. Mluvila o sobě, že se jí povedlo uzdravit, a byla na sebe hrdá,“ prozradil Pity. Společně dokonce plánovali na dnešek návštěvu kosmetiky.

Dvojsmysly

Paradoxně byla Hanka ta, která byla veselejší. Její choť si stěžoval na úmorná vedra. „Jediné, co ji trápilo, bylo, že když déle sedí, tak se nemůže postavit na nohu. Měla jí nedávno operovanou. Moc se těšila, že zase manželovi bude vařit, což zatím nezvládala,“ vzpomíná na poslední chvíle s kamarádkou Pity. „Byla veselá, sršela humorem. Když odcházela ze salonu, tak se podívala do zrcadla a pousmála se a zavtipkovala, že zase může být doma veselo,“ dodal kosmetik. To zaslechnul Krampol a hned svou ženu láskyplně pochválil. „Konečně jsi zase moje sexy blondýnka.“ Následně po tříhodinové návštěvě doprovodil do taxíku a těšil se na další návštěvu Hanky. Ta se už ale neuskuteční.

Zdravá životospráva

„Přestala jsem pít kafe a vynechala jsem úplně alkohol. Stačí, když se na něj podívám a zvedá se mi žaludek,“ svěřila Krampolová Pitymu. „Dokonce odmítla i kávu, že ji přestala pít, prý je škodlivá,“ vzpomíná kosmetik Krampolové.

Těšila se na práci!

Po nemoci a několikaměsíčním pobytu v nemocnici a léčebně byla Krampolová odkázána na pomoc manžela. „Vychvalovala Jirku, jak skvěle se o ni stará, a obdivovala, že zvládá celý chod domácnosti sám. Nemohla se dočkat, až mu to zase oplatí a bude se starat ona o něj. Říkala, že už nedopustí, aby měl kvůli ní starosti,“ popsal plány Krampolové do budoucna Romanec.

Jirka se zlobil!

I když Krampolová porazila svoji závislost na alkoholu a cigaretách, ty elektronické si odpustit nedokázala. „To je jediné, čím mě Hanička zlobí, je to její vyhulování. Ještě s tím když přestane, tak budu mít radost, věřím, že to zvládne,“ říkal ještě v sobotu Krampol.

VIDEO: Je to jako s feťákem! Krampol drsně promluvil o nemocné ženě Hance

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Je to jako s feťákem! Krampol drsně promluvil o nemocné ženě Hance Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
53 fotografií