Zručný britský řemeslník, který patří mezi nejlepší snowboardisty z zemi, nedávno proměnil suterén starého měšťanského domu v lázeňském městě Bath v ohromující moderní bydlení.

Barrow si v roce 2017 všiml, že historický dům, ve kterém vlastní byt, má k dispozici společný suterén. Nejprve se pokoušel majitele budovy přemluvit k rekonstrukci. Když neuspěl, rozhodl se suterén a část přízemí odkoupit.

Sklepní prostor byl ve velmi špatném stavu. Nebyla zde elektřina, voda, plyn ani topení. Kompletní rekonstrukce zabrala Barrowovi tři a půl roku. Náklady na opravu se vyšplhaly do výše 137 tisíc dolarů, tedy v přepočtu asi na 3 300 000 korun. Barrow přitom používal výhradně materiály, ze kterých byl dům postaven. Například podlahy v ložnici a koupelně jsou tak z přírodního kamene, který se nachází také v interiéru v přízemí.

V bytě se nachází společenský prostor s kuchyní a krbem, koupelna a dvě ložnice. K bytu patří také zahrada za domem. Zájemce vyjde na 592 tisíc dolarů, tedy asi 14 200 000 korun.

Fotogalerie
8 fotografií