Ne že by se Wilsonová za svou postavu styděla, celou svou kariéru ji propagovala jako svou největší přednost. Proto bylo překvapením, že si herečka, známá například z muzikálové série Ladíme!, dala pořádně do těla a vypotila úctyhodných 18 kilogramů. A skončit rozhodně neplánuje.

Na sociálních sítích uvedla, že se tento rok chce dopracovat na váhu 75 kg. Cíl jí o několik měsíců odsunula pandemie koronaviru, kvůli které byla zavřená veškerá fitcentra. Herečka to ale vyřešila po svém – prostě cvičila doma nebo venku. „Musela jsem chodit do parku a lehnout si na zem a dělat sedy lehy. Je to trochu brutální, především když je ráno pořád zima,“ uvedla pro web Daily Mail Australia.

VIDEO: Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy. Bude se Kuklová vdávat? A druhá šance Robinsona! 

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy. Bude se Kuklová vdávat? A druhá šance Robinsona! Blesk TV

Wilsonová se svezla na hubnoucí vlně, kterou letos svou šokující proměnou rozpoutala zpěvačka Adele (32). Ta ale oproti rodačce z Austrálie zhubla neuvěřitelných 45 kilogramů. Většina fanoušků její změnu přijala velmi kladně, našli se však tací, kteří vznesli obavy o její zdraví – a zda ke štíhlé linii nepřispělo hladovění.

VIDEO: Gottovým zemřela Stella. Rozchod Kamu s přítelem. A Jandovi voda vyplavila penzion!

Video
Video se připravuje ...

Gottovým zemřela Stella. Rozchod Kamu s přítelem. A Jandovi voda vyplavila penzion! Blesk TV

Fotogalerie
16 fotografií