Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Hyena ukradla Tereze invalidní vozík: Žena poslala zloději drsný vzkaz!

Handicapované Tereze někdo ukradl vozík.
Handicapované Tereze někdo ukradl vozík.  (Autor: Archiv Blesk)
Autor: jel - 
8. června 2020
16:06

Bezcitný zloděj ukradl Tereze S. vozík přímo z kočárkárny jejího domu na Černém Mostě, jak se poškozená v neděli svěřila na svém facebookovém profilu. Tam také prosí lidi o jakékoliv informace, a dokonce samotného zloděje, aby jí vozík vrátil.

„Vozík byl s pohonem předních kol a přední kola měl větší než zadní. Byl černé barvy. Znacka Puma Yes. Měl koženou sedačku s kulatým joystickovym ovládáním,“ popsala vozík okradená žena a dodala, že jej naštěstí měla jenom jako rezervní pro případ, že by se jí rozbil elektrický. „Nemohu pochopit, že někteří lidé nemají svědomí a toto dokážou udělat,“ posteskla si.

Na závěr svého příspěvku poslala vzkaz samotnému lupiči. „Zloději, prosím tě, jestli se k tobě tato zpráva dostane, vrať mi ho. Stejně na něm moc peněz nevyděláš!“ vybídla kriminálníka.

To, že je někdo schopen tak hrozného činu, nechápou ani další uživatelé. „Sdílím a té hyeně, která to udělala, bych hnáty přelámala,“ zlobila se paní Dana. „Tak to mě s*re, někteří lidé jsou vážně bestie,“ připojila se Ivana. Jiní dokonce vybízeli Terezu, aby založila transparentní účet, že se jí na nový vozík složí. „Je mi to moc líto. Udělejte účet veřejný, moc rád přidám,“ vyzval Terezu pan Martin.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání