Opodstatněný strach, který druhorodičky ve spojení s přijetím dalšího člena rodiny starším sourozencem prožívají, Ornella Koktová vůbec nepocítila. V hloubi duše totiž věděla, že Quentin novopečeného brášku bude zbožňovat a nebude ho trápit, že mu rodiče už nebudou věnovat tolik pozornosti. Bratři si prý perfektně rozumí, a to navzdory tomu, že jeden z nich zatím nemluví.

„Tolik lásky na jedné fotce. Musím říct, že jsem ani nečekala fakt, že se situace u nás doma po příchodu Svena dramaticky nezmění. On je takový pohodář a prostě se dokonale zařadil do naší Kokťácké rodinky,“ rozplývá se Ornella u příspěvku, na němž je Quentin zachycen se Svenem v náruči.

„Ani Quentínek není ve stresu. Na dostatek pozornosti je času dost a Svenovi se sem a tam snaží ukazovat, co ho baví. Je jediný, kdo ty kecičky o Super Mariovi ještě dává bez odporu,“ pokračuje pyšná maminka. Quentin je ze svého nového brášky unesen natolik, že se dokonce angažuje v jeho přebalování. Jak Ornella, tak i její manžel Josef Kokta (63) nemohou být z láskyplného bratrského vztahu nadšenější.

VIDEO: Čerstvá matka Ornella Koktová: V čem se podobá Meghan a Kate?

Video
Video se připravuje ...

Čerstvá matka Ornella Koktová: V čem se podobá Meghan a Kate? David Turek

Fotogalerie
34 fotografií