Soudcoval ve všech šesti řadách, tentokrát ale hrozilo, že přenos prošvihne. Celý nouzový stav trávil ve svém druhém domově na Floridě, netušil ale, jak složité bude se po 74 dnech vrátit.

Aerolinky mu totiž už na začátku dubna stornovaly původní let 3. května z americké Tampy do Prahy, kterým hodlal přicestovat na první ze živě přenášených přenosů soutěže. Produkce mu sice našla jiný spoj do Evropy, jenže pořád se neměl jak dostat z Frankfurtu do Prahy!

Cena za luxus

„Cesta byla drahá. Nebylo spojení mezi Německem a Českem, tak jsem musel sáhnout do kapsy. Mě nikdo nepodrží, ale jsem profík, takže dodržím smlouvu,” popsal Habera v přenosu.

Pronajmout si totiž musel soukromý tryskáč a podle informací Blesku ho platil skutečně sám. Ve Frankfurtu ho vyzvedlo letadlo s pilotem, za které mohl podle aktuálních cen zaplatit až 180 tisíc korun, ve vzduchu přitom se svými kufry a kytarou strávil jen hodinku...

Test na koronavirus

„Vybavili jsme ho na cestu všemi formuláři a potvrzením, že letí do Prahy za prací. Test na koronavirus si nechal udělat v Americe, ale byly trochu nervy, aby dostal včas výsledek a potvrzení od lékaře před odletem a zároveň test nebyl starší čtyř dnů při příjezdu do Česka,” řekl Blesku mluvčí TV Nova Vojtěch Boháček.

VIDEO: Topmodelka Peštová (48) přiznala: Nic jiného než modeling neumím! 

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Peštová (48) přiznala: Nic jiného než modeling neumím! Markéta Reinischová

Fotogalerie
36 fotografií