Sotva se vévodský pár ze Sussexu nechal slyšet, že k 31. březnu ukončuje své funkční období v královské rodině, zrodil se termín megxit. Veřejnost totiž měla za to, že výpověď královně podala právě Meghan, která naškrobené monarchy a nevůli poddaných už nedokázala dál snášet. Jak ale jejich nová biografie prozradí, byl to Harry, kdo o konci v monarchii rozhodl.

„Pravda je taková, že téma odchodu nadhodil Harry,“ řekl pro britský The Sun zdroj blízký královskému páru. „V knize to všechno je. Je tam vysvětleno, proč se to muselo stát. Harry byl dlouhodobě nešťastný, chtěl jít cestou, kterou si usmysleli, tento krok zvažovali déle než rok.“  Meghan manželovo rozhodnutí podpořila, ačkoliv byla několikrát na pochybách, zda to Harry opravdu chce. A on jí pokaždé potvrdil, že ano.

Harry by přešel fakt, že všichni svádí vinu na Meghan, byl to ale právě termín megxit, který ho popudil do té míry, že už dál nedokázal mlčet. Připravovaná biografie s názvem Finding Freedom: Meghan, Harry and the Making of a Modern Royal Family hodlá čtenáři předložit dosud neslyšená svědectví Sussexů a jejich blízkých o životě v královské rodině a potřebnou obhajobu jejich překvapivého odtržení od rodiny a odchodu do Spojených států.

VIDEO: Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harryho a Meghan.

Video
Video se připravuje ...

Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harryho a Meghan. 

Fotogalerie
96 fotografií