Pozdější moderátorce nováckých Televizních novin Michaele bylo tehdy devatenáct let, zatímco o tři roky mladší herec na vstup do dospělosti teprve čekal. Natáčení ale plynulo, čas utíkal, a jakmile Vojta Kotek za dva roky dospělosti dosáhl, nemohla se natěšená herecká hvězda dočkat práv a povinností dospělých. O pauzách mezi záběry tudíž Vojta Kotek poctivě studoval pravidla silničního provozu.

A aby na to nebyl sám, zkušenější Michaela Ochotská, která už měla tehdy cosi naježděno, přispěchala se svými radami. Jak teď po letech přiznala na svém instagramu, Vojtovi pomáhala osvojit si, co znamená jaká značka a zorientovat se v křižovatkách. Řidičského oprávnění se svým jménem se totiž Vojtěch Kotek už nemohl dočkat.  

„Vojtovi bylo tehdy osmnáct, učila jsem se s ním na řidičák. Už tehdy byl velmi milý, vtipný a chytrý kluk. A taky moc hezký, všechny holky z něj šílely,“ svěřila Michaela Ochotská skrze své instastories v odpovědi na otázku zvědavé fanynky, jaký je Vojta Kotek.

I po letech se najdou, zdá se, fanoušci, kteří nejen nezapomněli na seriál v režii Jiřího Adamce, ale rádi se dozví i nějakou tu historku z natáčení.   

VIDEO: Bývalá moderátorka Ochotská: Už nikdy nebude pracovat, jen rodit děti

Video
Video se připravuje ...

Bývalá moderátorka Ochotská: Už nikdy nebude pracovat, jen rodit děti. Kristyna Leblova, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií