Zatímco se táta princ William snažil povzbudit morálku země v programu na BBC, Kate nelenila a pracovala na své reputaci coby fotografka. Nedávno zveřejnila snímky, na kterých zvěčnila druhé narozeniny nejmladšího prince Louise. Jako na všech portrétech pořízených jeho maminkou se tváří šťastně a uvolněně. A jak by ne, když mu bylo dovoleno popatlat si ruce barvami!

Kate bývala studentkou dějin umění a patronkou Královské fotografické společnosti, takže jí umění fotografie není cizí. Od jejich narození zachytila spoustu vzácných okamžiků, ať už se jedná o první polibky princátek novorozenému sourozenci, první krůčky i nervozitu při prvním dnu školy. Fotografie tak mají atmosféru, kterou by nikdo jiný dozajista nedokázal zachytit.

„Vévodkyně fotografii studovala a dokonce chvíli pracovala jako asistentka fotografa,“ napsala šéfredaktorka časopisu Majesty. Dodala, že Kate dokáže své děti George (6), Charlotte (4) a Louise (2) přesvědčit k pózování. Zatímco je malý Louis právě ve věku, kdy se na snímcích rád předvádí, princezna na fotkách vypadá sebevědomě.

Snímky královských dětiček ocenil i fotograf královské rodiny pro Mirror Ian Vogler. Dle jeho názoru si Kate od roku 2015, kdy pořídila narozeninové snímky tehdy dvouletého George, svou fotografickou techniku vypilovala. „Nikdo neví, jak zachytit duši jejich dítěte, jako jejich rodiče,“ vyjádřil se k věci a dodal, že fotky se liší od klasických snímků lorda Snowdona, který fotografoval britskou královskou rodinu od roku 1957.

Fotogalerie
64 fotografií