Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) Dominika si našla práci v baru v obchodním centru i v lahůdkách tamtéž, aby samostatné bydlení finančně utáhla a postupně si byt zařídila podle svého. Poté, co odešla od manžela Tima Tolkkiho, který ji postupně svými eskapádami stáhl na dno, se pomalu staví na vlastní nohy. 

Sýrová degustace s mými přáteli,“ pochlubila se první fotku z nového hnízdečka Gottová. Pro kamaráda Pityho, k němuž pravidelně dochází na kosmetiku, připravila bohaté pohoštění v podobě vybraných sýrů a nechyběly sklenky červeného vína. Je vidět, že Dominika, která léta pracuje v pohostinství, zkrátka umí servírovat

To se nedá říct o jejím manželovi. Jeho současný byt v Mexiku má nejlepší léta už dávno za sebou, je velmi stroze zařízený a o tom, kdy se tam naposledy uklízelo, nebo vytírala podlaha, nechceme snad ani přemýšlet. 

I přes viditelný nepořádek se muzikant svým „bejvákem“ rád chlubí na sociálních sítích a navíc se pustil do vaření. Převládají vaječné omelety, těstoviny s kečupem, párky nebo polévky z pytlíku. Strava se zřejmě odráží na jeho finanční situaci, která podle fotek nebude nejlepší. 

VIDEO: Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den

Video
Video se připravuje ...

Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
86 fotografií