Maniodepresivní a zadlužený Timo měl Dominiku původně navštívit v Praze až v březnu. Takhle se s ní dohodl. V posledních dnech pobýval pracovně v Mexiku a najednou se utrhnul, že letí za manželkou už teď – a dosti strastiplnou cestou: přes Amsterodam a Moskvu. Dorazil včera ráno. V teplákách, teniskách, ušpiněném tričku a s igelitkou v ruce. Peněženku mu údajně ukradli. Z letiště pak vyrazil na hrob svého tchána Karla Gotta (†80) na Malvazinkách.

VIDEO: Timo štká na Gottově hrobě: Co tchánovi řekl? Vyznání plné slz

Video
Video se připravuje ...

Timo štká na Gottově hrobě: Co tchánovi řekl? Vyznání plné slz David Turek

VIDEO: Timo na hrobě Karla Gotta: Měl jsem být na pohřbu, nepozvali mě!

Video
Video se připravuje ...

Timo na hrobě Karla Gotta: Měl jsem být na pohřbu, nepozvali mě! David Turek

Dotýkal se ho

V minulosti využíval peníze, které posílal jeho ženě! Nešel mu ani na pohřeb. A teď Timo u hrobu Slavíka rozjel scénku, při které se snažil dojmout. „Škoda že jsem se nemohl zúčastnit pohřbu! Nebyl jsem pozvaný. Měl jsem tam s Domi být, vypadala tak smutně,“ řekl Nedělnímu Blesku Timo, kterého ale manželka na pohřbu vzhledem k tehdejší vrcholící krizi nechtěla. „Vždycky mě měl rád, už od samého začátku,“ doplnil a hladil přitom na náhrobní desce portrét muže, kterému se jeho nejstarší dcera dlouhých 15 let bála říci, že je za Tima vdaná (vzala si ho krátce po seznámení v roce 2000, pozn. red.). Tak moc ho měl Karel rád…

„Odešel velký člověk. Má krásný hrob, takový si zasloužil,“ otíral si rukou obličej muzikant. Následně se vydal do obchodního centra na náměstí Republiky, kde jeho žena pracuje. Dominika ho přitom po telefonu žádala, aby za ní do práce nechodil, že se s ním sejde až v úterý, kdy má volno. Timo ale do vyhledávaného baru přišel. Provozní svolil, aby si s ním mohla krátce promluvit. Odešli tedy na klidnější místo, ale moc dlouho neposeděli. Gottová rázně svému muži vysvětlila, že v Praze nemá co dělat, a po pěti minutách byl jejich setkání konec!

Video: Pět minut hněvu a Timův vyhazov! Nepříjemné překvapení pro Gottovou v práci

Video
Video se připravuje ...

Pět minut hněvu a Timův vyhazov! Nepříjemné překvapení pro Gottovou v práci David Turek

Neměl na jídlo

„Je nepřípustné, aby zasahoval do mého nového života a do práce. Nemám čas řešit jeho problémy, dohoda byla, že mne navštíví v březnu,“ sdělila Dominika Nedělnímu Blesku po nečekané a nevítané návštěvě manžela. „Řekl mi, že nemá kam jít a nemá co jíst. Ale rázně jsem mu řekla, že mu pomáhat nebudu! Nabídla jsem mu setkání v úterý před prací. Co bude dělat, nevím. Já se chci soustředit na práci a na můj nový život. Úplně se klepu a mám ho plné zuby. Tohle se prostě nedělá!“ Timo následně odjel zpět na letiště, kde si dobil telefon a obvolával známé s žádostí o nocleh. „Je to strašný! Miluju ji a budu o ni bojovat,“ pronesl odhodlaně. Jak tohle dopadne?

Utekla v prosinci

Dominika utekla od nemocného, zadluženého a nevěrného manžela na začátku prosince. Dva dny předtím, než by je kvůli půl roku neplacenému nájmu vystěhoval z domku exekutor. „Už se k němu nikdy nevrátím! Nebyla jsem v Helsinkách šťastná,“ hlásala po příjezdu do Prahy. Jenže to samé ale tvrdila i před pěti lety, kdy od Tima odešla poprvé. Nakonec mu ale znovu podlehla.

Vystrašená Rezková

Po příjezdu Tolkkiho do Česka je vystrašená také zpěvačka Šárka Rezková (50), u které Dominika za Prahou bydlí. „Pokud sem přijede a bude se dobývat do domu, zavoláme policii,“ je odhodlaná Dominiku bránit.

Video: Po vyhazovu Dominiky odjel Timo zpět na letiště: Budu se rvát jako lev!

Video
Video se připravuje ...

Po vyhazovu Dominiky odjel Timo zpět na letiště: Budu se rvát jako lev! David Turek

Fotogalerie
210 fotografií