Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Extrémní menu, extrémní puch: Maxijedlík slupl v Brně tři nejsmradlavější jídla planety

Aktualizováno -
18. ledna 2020
17:03
Autor: jn - 
18. ledna 2020
15:51

Ojedinělý zážitek pro silné povahy připravil návštěvníkům cestovatelských veletrhů v Brně maxijedlík Jaroslav Němec. Gurmán, jeho zažívací ústrojí je asi z jiné planety, do sebe v sobotu úspěšně nasoukal jako první na světě menu z tří nejsmradlavějších jídel planety. Postupně slupl islandský Hákarl, švédskou rybu Surstromming a jako desert ovoce Durian.

Hákarl je vražedná kombinace močovinou páchnoucího nakládaného zkvašeného žraločího masa. „Chuť šla, ale zápach byl šílený,“ svěřil se Blesku jedlík.

„Surstromming smrděl jako zkažené přesolené maso, chutově byl fakt hrozný,“ dodal jedlík, který ovšem zavřel oči, slupl plechovku a navrch vysál i lák. Durian prý také smrděl jako bolavá noha. „Byl aspoň ale sladký, dal jsem dva kusy,“ uzavřel rekordman poté, co pozřel nejextrémnější menu světa.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

dylina ( 18. ledna 2020 18:26 )

Jarda je dobrej. Plechovej hrtan a azbestovej bachor. Jen ty jeho prdy jsou pak "vražedný"."cyklon B"je proti tomu navoněná fialka".

agent ( 18. ledna 2020 17:09 )

...hm

Zobrazit celou diskusi