Logo magazínu

Extrémní menu, extrémní puch: Maxijedlík slupl v Brně tři nejsmradlavější jídla planety

1/52
Prohlédnout znovu

Extrémní menu, extrémní puch: Maxijedlík slupl v Brně tři nejsmradlavější jídla planety

Extrémní menu, extrémní puch: Maxijedlík slupl v Brně tři nejsmradlavější jídla planety | BVV, Jaroslav Bobek
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystré do sebe v sobotu v Brně úspěšně nasoukal jako první na světě menu z tří nejsmradlavějších jídel planety. Postupně slupl islandský Hákarl, švédskou rybu Surstromming a jako desert ovoce Durian. | BVV
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystré do sebe v sobotu v Brně úspěšně nasoukal jako první na světě menu z tří nejsmradlavějších jídel planety. Postupně slupl islandský Hákarl, švédskou rybu Surstromming a jako desert ovoce Durian. | BVV
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystré do sebe v sobotu v Brně úspěšně nasoukal jako první na světě menu z tří nejsmradlavějších jídel planety. Postupně slupl islandský Hákarl, švédskou rybu Surstromming a jako desert ovoce Durian. | BVV
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystré do sebe v sobotu v Brně úspěšně nasoukal jako první na světě menu z tří nejsmradlavějších jídel planety. Postupně slupl islandský Hákarl, švédskou rybu Surstromming a jako desert ovoce Durian. | BVV
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystré do sebe v sobotu v Brně úspěšně nasoukal jako první na světě menu z tří nejsmradlavějších jídel planety. Postupně slupl islandský Hákarl, švédskou rybu Surstromming a jako desert ovoce Durian. | BVV
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystré do sebe v sobotu v Brně úspěšně nasoukal jako první na světě menu z tří nejsmradlavějších jídel planety. Postupně slupl islandský Hákarl, švédskou rybu Surstromming a jako desert ovoce Durian. | BVV
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystré do sebe v sobotu v Brně úspěšně nasoukal jako první na světě menu z tří nejsmradlavějších jídel planety. Postupně slupl islandský Hákarl, švédskou rybu Surstromming a jako desert ovoce Durian. | BVV
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystré do sebe v sobotu v Brně úspěšně nasoukal jako první na světě menu z tří nejsmradlavějších jídel planety. | Jiří Nováček
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystré do sebe v sobotu v Brně úspěšně nasoukal jako první na světě menu z tří nejsmradlavějších jídel planety. Postupně slupl islandský Hákarl, švédskou rybu Surstromming a jako desert ovoce Durian. | Pro Blesk: Jaroslav Bobek
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystré do sebe v sobotu v Brně úspěšně nasoukal jako první na světě menu z tří nejsmradlavějších jídel planety. Postupně slupl islandský Hákarl, švédskou rybu Surstromming a jako desert ovoce Durian. | Pro Blesk: Jaroslav Bobek
Švédská ryba Surstromming. | Pro Blesk: Jaroslav Bobek
Islandský fermentovaný žralok Hákarl | Pro Blesk: Jaroslav Bobek
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystré do sebe v sobotu v Brně úspěšně nasoukal jako první na světě menu z tří nejsmradlavějších jídel planety. Postupně slupl islandský Hákarl, švédskou rybu Surstromming a jako desert ovoce Durian. | Pro Blesk: Jaroslav Bobek
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystré do sebe v sobotu v Brně úspěšně nasoukal jako první na světě menu z tří nejsmradlavějších jídel planety. Postupně slupl islandský Hákarl, švédskou rybu Surstromming a jako desert ovoce Durian. | Pro Blesk: Jaroslav Bobek
Maxijedlík Jaroslav Němec z Bystré do sebe v sobotu v Brně úspěšně nasoukal jako první na světě menu z tří nejsmradlavějších jídel planety. Postupně slupl islandský Hákarl, švédskou rybu Surstromming a jako desert ovoce Durian. | Pro Blesk: Jaroslav Bobek
Maxijedlík Jaroslav Němec | Zdeněk Matyáš
Maxijedlík sbírá jednu výhru za druhou. | Zdeněk Matyáš
Maxijedlík Jaroslav Němec | Zdeněk Matyáš
Trofeje ze soutěží jedlíků už Jaroslavu Němcovi zabírají valnou část obývacího pokoje. | Zdeněk Matyáš
Jaroslav Němec se svým výtvorem. Jako vyučený kuchař jídla připravuje, jako Maxijedlík pojídá ve velkém. | Zdeněk Matyáš
Maxijedlík Jaroslav Němec | Zdeněk Matyáš
Šest řízků na oběd? Pro Maxijedlíka žádný problém.speciálně pro Blesk. | Zdeněk Matyáš
Maxijedlík Jaroslav Němec | Zdeněk Matyáš
Maxijedlík Jaroslav Němec | Zdeněk Matyáš
Maxijedlík Jaroslav Němec | Zdeněk Matyáš
Maxijedlík s maminkou Janou. S vášní svého syna pro soutěže jedlíků se prý už smířila. | Zdeněk Matyáš
Moravák Jarda rád jezdí na kole a chodí s pejskem do přírody. | mm
Neporazitelný maxi-jedlík Jarda vyhrává soutěže, i když netrénuje a své umění po rodičích nezdědil. | mm
Maxijedlík Jaroslav Němec festivalu. | mm
Už 14 let objíždí různé soutěže jedlíků. | mm
Maxijedlík Jaroslav Němec | mm
Maxijedlík Jaroslav Němec | Jiří Jelínek
Maxijedlík Jaroslav Němec | Jiří Jelínek
Video se připravuje ...
Jaroslav Němec v Bratislavě | Jaroslav Němec
Jaroslav Němec v Bratislavě | Jaroslav Němec
Jaroslav Němec v Bratislavě | Jaroslav Němec
Jaroslav Němec v Bratislavě | Jaroslav Němec
Jaroslav Němec v Bratislavě | Jaroslav Němec
Jaroslav Němec v Bratislavě | Jaroslav Němec
Jaroslav Němec v Bratislavě | Jaroslav Němec
Jaroslav Němec | Jaroslav Němec
Jaroslav Němec | Jaroslav Němec
Jaroslav Němec v Bratislavě | Jaroslav Němec
Jaroslav Němec jí fermentovaného sledě na festivalu v Brně | Extreme food festival
Jaroslav Němec jí fermentovaného sledě na festivalu v Brně | Extreme food festival
Maxijedlík Jaroslav Němec (vlevo) a kuchařský mistr Petr Erin Kováč. | Zdeněk Matyáš
Talíř plný cukroví, další zkouška Maxijedlíkova apetitu. | Zdeněk Matyáš
Vítězné gesto, nový český rekord v pojídání kilogramu vánočního cukroví je na světě. | Zdeněk Matyáš
Velká výzva. Na Maxijedlíka čekal kilogram vánočního cukroví - napůl vanilkové a čokoládové rohlíčky. | Zdeněk Matyáš
Maxijedlíkův boj s časem a kilogramem cukroví. | Zdeněk Matyáš

Střípky z kampaní: »Jedovatá« Maláčová s koláčky, Decroix se zeťákem Fialy, »junák« Babiš a Rakušan na pivě

Zdrcená Marta Kubišová (82): Nemůže pohřbít bratra! „Je to opravdu zvěrstvo,“ hlesla

Pavel o Ukrajině: Na mír by měli dohlížet i čeští vojáci. Na Rusko platí silné sankce

Ochlazení v Česku: Déšť i lokální bouřky, ale i dobrá zpráva pro houbaře. Houby tropy přežily

Táta šesti dětí náhle zemřel a máma Míša zůstala na vše sama: Snažím se, ale síly docházejí

Psycholog o tragédii Kolouchové a Dahlmeierové: Proč je důležitý pohřeb i bez těla?!