Finský hudebník, který dlouhodobě bojuje s maniodepresí, je prý s manželkou v každodenním telefonickém kontaktu. „Vidět se máme ale až v úterý, takže zatím se rozhlédnu po městě,“ prozradil Timo na letišti. Kde ale do té doby bude trávit noc, to netuší. Peněženku prý ztratil před odletem, takže nemá ani na hotel. Za Dominikou se ale prý dobývat nechce, byť doufá, že jejich vztah se vrátí do starých kolejí a nadále spolu budou žít v Praze. 

VIDEO: Manžel Dominiky: Jdu na hrob omluvit se Gottovi! Za co?

Video
Video se připravuje ...

Manžel Dominiky: Jdu na hrob omluvit se Gottovi! Za co? David Turek

Z Ruzyňského letiště se rozhodl vydat rovnou na pražské Malvazinky, kde má hrob jeho tchán Karel Gott. „Chci se naposledy rozloučit s tímto velkým mužem, který se k nám vždy úžasně choval, a omluvit se mu,“ řekl. A na hrob skutečně dorazil. Kolem poledne už Timo štkal na hřbitově. „Odešel velký muž, nevím, co říct. Vždycky mě měl rád,“ plakal a hladil pomník. „Je to tu krásné, přesně takhle si to zasloužil.“

Video
Video se připravuje ...

Timo jde na hrob. David Turek

VIDEO: Timo štká na Gottově hrobě: Co tchánovi řekl? Vyznání plné slz

Video
Video se připravuje ...

Timo štká na Gottově hrobě: Co tchánovi řekl? Vyznání plné slz. David Turek

VIDEO: Timo na hrobě Karla Gotta: Měl jsem být na pohřbu, nepozvali mě!

Video
Video se připravuje ...

Timo na hrobě Karla Gotta: Měl jsem být na pohřbu, nepozvali mě! David Turek

Po hřbitově se bezprizorní Timo vydal do pražského obchodního centra, kde pracuje Dominika. Tam ji překvapil uprostřed její pracovní směny. Přestože se s ním nejprve setkat nechtěla, nakonec jej na pět minut přijala, ovšem jejich hovor byl plný rozhněvaných gest. Poté Timo musel odejít.

VIDEO: Pět minut hněvu a Timův vyhazov! Nepříjemné překvapení pro Gottovou v práci

Video
Video se připravuje ...

Pět minut hněvu a Timův vyhazov! Nepříjemné překvapení pro Gottovou v práci. David Turek

 

„S Timem jsem krátce mluvila. Je nepřípustné, aby zasahoval do mého nového života a do práce. Nemám čas řešit jeho problémy, dohoda byla, že mne navštíví v březnu. Co teď bude dělat, nevím. Mám svůj nový život,“ řekla Gottová Blesku po nečekané a nevítané návštěvě manžela. „Řekl mi, že nemá kam jít a nemá co jíst. Ale rázně jsem mu řekla, že mu pomáhat nebudu. Nabídla jsem mu setkání v úterý před prací. Co bude dělat, nevím. Já se chci soustředit na práci a na můj nový život. Úplně se klepu a mám ho plné zuby. Tohle se prostě nedělá!“

Kam se Timo vydá dál, zatím jasné není, nicméně Blesk bude celou situaci sledovat. "Jdu si na letiště nabít mobil a sehnat ubytování. Snad najdu někoho na internetu, kdo mi pomůže. Rozhodně ale neodlétám. V Praze ale hodlám zůstat tři týdny a o Dominičino srdce budu bojovat," říká Timo.

VIDEO: Po vyhazovu Dominiky odjel Timo zpět na letiště: Budu se rvát jako lev!

Video
Video se připravuje ...

Po vyhazovu Dominiky odjel Timo zpět na letiště: Budu se rvát jako lev! David Turek

Jedno je ale jisté - pokud bude obtěžovat Dominiku v místě jejího bydliště u Šárky Rezkové, ta je prý připravena zavolat na něj policii. Do jejího domu nesmí.

VIDEO: Odvržený manžel Gottové je v Praze: Nemám ani korunu, vše jsem ztratil.

Video
Video se připravuje ...

Odvržený manžel Gottové je v Praze: Nemám ani korunu, vše jsem ztratil. David Turek

Fotogalerie
134 fotografií