„Poslední noc jsem moc dobře nespala, protože jsem pořád přemýšlela nad tím, jestli jsem si sbalila všechno. V novém bytě budu bydlet v provizoriu, protože jsem si chtěla koupit nábytek a novou postel, ale kvůli uzavřeným obchodům se mi to nepodařilo. Naštěstí starou postel a stůl s židlemi mám. Tak to nějak přežiju,“ plánovala s úsměvem Dominika Gottová.

Stěhování jako takové přitom nebylo tak snadné, jak by se na první pohled mohlo zdát. „Mám jednou tolik věci, než když jsem přijela z Finska. Přibyla mi spousta kosmetiky a oblečení,“ svěřila se Nedělnímu Aha! nejstarší Slavíkova dcera. Během sobotní „akce Kulový blesk“ pak měla Dominika po celou dobu na obličeji respirátor, jako prevenci před možným nakažením koronavirem. Ten jí pořídili přátelé – a právě s nimi se ve velkém včera dopoledne dlouze loučila.

„Dali jsme si cigárko, čaj a dobrou snídani, a pak jsme si dojetím poplakali. Jsem Šárce a její rodině za vše nesmírně vděčná,“ přiznala Dominika předtím, než vplula do svého nového bydliště na Praze 9. Jak Rezková, tak i její životní partner Mirek (51) jí sice pomáhali nejenom s balením, ale i stěhováním jako takovým, ale především jí poskytli dočasné bydlo, když ze „země tisíců jezer a ostrovů“ uprchla zpět do Česka, daleko od svého nevěrného manžela, někdejší hvězdy metalové kapely Stratovarius Tima Tolkkiho (54).

VIDEO: Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den

Video
Video se připravuje ...

Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
105 fotografií